Parsss Kusciviltisi 30+2 7 kiloooğğ 😁 ama tek sorumlusu kabızlık yoksakı resmen 2 3 alıp gecırebılecegım bir dönemmiş bunu anladım
Kusciviltisi Parsss nasıl olucaktı o iş kabızlık olmasaydı 😂 ben kabız değilim ama maşallah kilolarım aldı başını gidiyo
zynp45 Yavuzun-1annesi2 bende 10 kilo almaya doğru ilerliyorum 8 kg almışım.Sabah tartıldım kafama taktım resmen.Şu kilo olayı beni çok korkutuyor
Kusciviltisi Mom726272 ayyy yok yok benimki nasıl sessiz beni rahatsız edince şaşırıyorum 😂😂 bazen ama birazda hareketli olsaydı keşke diyorum ama sizin ikinci de yaramaz olucak gibi 🤪😍😂
Mom726272 Kusciviltisi AA evet sanırım öyle olcak 🙈😅 bazı bebekler var koyduğun yerde yatar uyur şimdikiler çok fenaaa
SaniyeGoseli Kusciviltisi bende doğum yapınca gidiyor yani ilk hamilelikte gitti şu an nasıl olur bilmiyorum doğum sonrası bir post açmak nasip olur inşallah 😀🥰
SaniyeGoseli Kusciviltisi Kaç haftalıksınız ilk hamileliğim nasıl geçti anlamadım ama bunda zaman geçmiyor sanki :(
Elfelf475 Kusciviltisi 30 haftalık ve 11 kilo almışım 😂 ama sıkıntı yok hayatım boyunca çok zayıftım insana döndün diyor beni gören 🤭
Elfelf475 Kusciviltisi tek takıldığım 11 kilo alıp bebeğin 1,5 kilo anca olması kalan kilolar basenimde 😂
Kusciviltisi SaniyeGoseli 30 haftalığım benimde öyle hiç geçmiyor bir an önce sağlıcakla gelsin istiyorum yavrum 😞
SaniyeGoseli Kusciviltisi en güzel haftalar aslında zaman çabuk geçiyor 30dan sonra ben 24lerde kaldım işte bitmiyor 😂
Kusciviltisi SaniyeGoseli bebek alışverişlerine başlayın her gün güzelleşiyor 😂 benim şimdi bitti sıkılıyorum
SaniyeGoseli Kusciviltisi benim ilk bebekde kız teyzesi 4 yaşında su an ellerinizden öper şu an da bir kız bebek bekliyoruz kıyafet değil herşeyimiz hazır yapılacak şey gelmiyor aklıma 😀