irem38 2 senedir hamileyim, şöyle ki geçen sene 21 kg aldım ama 40.haftamda kordon dolanması sebebiyle kızımızı kaybettik, zorunlu sezaryan oldum, tabi evlat acısı, bir yandan ödem flan gitti derken 16 kg verdim 1,5 ayda, 40 çıkınca 2 regl sonrası yeniden hamile kalmışım, bilmiyordum çünkü korunduk, yoğun regl oluyorum diye doktora gittim meğer kese dışı kanama alanı varmış aylarca kanamadan yattım, daha önceki kızımdan sonra strese dayalı gizli şeker başlangıcı da vardı, haliyle ilk aylar dikkat etmek zorunda kaldım, yanımda pandemiden dolayı kimse kalmadı istemedim, eşimle idare ettik, zorla yedim, yesem de o kanama yine aynı şeyler olur korkusu derken zaten uzun süre hiç kilo almadım, 87 ile hamile kalmıştım bir de daha taze olan sezaryan yeri de olunca ister istemez tedirgin oldum, hatta hep yattım kesin 100 ün üstüne çıkarım dedim ki kilo umurumda değil tek derdim evladım iyi olsun, kilodan şu yönden korktum sezaryan yeni oldum bebek büyüyünce açılır flan diye, ama şükürler olsun 31.haftadayım bu zamana kadar 3 kg aldım şimdiden sonra da çok almam, son aylar zaten bebek daha çok alıyor, alırsam da artık sağlık olsun, tek derdim hayırlısı ile sağlıkla bu kızımı kucağıma almak, yoksa kilo inan bana çok kolay veriliyor, normalde de hep 50-60 kg arasındayım, ilk kızımdan önce 78 i bulmuştum işten çıktım, ee sürekli evdeyim flan derken, öylece de hamile kaldım, tabi ilk cocuk heyecanı kendimde yedim, kullandığım bir çok hap, iğne de olunca haliyle aldım 21 kg 🙈 ama her şey gelip geçiyor, hiç takmayın, yeter ki bizler ve evlatlarımız iyi olsun 👍