Berivan072 Arkadaşlar sizede benim gibi oluyor mu heran bi duygusallık heran etrafındakileri kaybetme korkusu aileme düşkünlük heran doğumda ölücekmiş gibi hissetme hamileliğe bağlımı sizce 🤦♀️
Betfer Berivan072 aynısı kardeşim eğitime gidecek delirecek gibi oluyorum. Aileme dayanamıyorum . Çok zor ya ne bileyim
Alka Berivan072 Ay canım ben düşünüp düşünüp ağlıyorum geceleri. Aileme bişey olursa ne yaparım ben felan diye. Eşime anneme babama. Bi ben böyle değilmişim demek. Başım ağrıyor bazen düşünmekten.
osm Berivan072 annemlere eşime karşı hep öyleydim ekstra artmadı.. sadece doğumda bana bişey olursa kızımı kime emanet edebilirim fikri aklıma geldikçe gözüm doluyor o yüzden o düşünceler gelmeye başladığı an müzik falan açıp kafamı dağıtıyorum.. sonuçta iyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah
Seda_nrr Berivan072 sürekli sevdiklerime birşey olacak gibi hissediyorum.Hep başımıza kötü bişey gelecek gibi..Hamilelikte oldu ve asla kurtulamıyorum
Berivan072 Betfer bende de öyle heran onları kaybedicek korkusu sarıyor içimi heran onların yanında olmak istiyorum
Melismercan Bende de oluyor aileye eşe bi düşkünlük oldu bi an önce eve gelse diye bakıyorum çoğu zaman
Seymit Berivan072 Ben dün eşime bana bişey olursa kızımı anneme emanet ediyorum dedim. Annem büyütsün sen işe gideceksin felan benim anneme bırak dedim. Sen en iyisini bilirsin canım ama bişey olmayacak beraber büyütücez dedi.Bende bak artık çocuğumuz var her şey bizim için konuşalım en başından dedim.