Kubra5538 Ceren01 hamileyken dolgu yaptırmadım ama diş hekimiyim hamile hastalarıma dolgu çekim kanal tedavisi yaptım tabi kadın doğum doktorunun verdiği yazılı izinle :)
YuvarlanamayanPandaa Ceren01 ilk hamileliğimde kanal tedavisi oldum 6 aydan sonra ama çok sıkıntıydı artık be profösör yapmıştı fakultede
Ceren01 Kubra5538 bende romanyada yaşıyorum acaba burdakiler de yapar mı izin almama rağmen. Dişimde biraz çürük var ve kırıldı 2 gündür ne yaparsam yapayım geçmiyor ağrısı 8. Ayın içindeyiz korkuyorum da bir şey olucak diye
Mucize_anne32 Kubra5538 38 haftada doktor izin veriirse dis cekimi olabilir mi bide rontgensiz bu dis curuk diyebilirmiyiz 🥰
gage Deryademyagiz ağrı kesici, uyuşturucu yapilmiyormus sanırım. Kanal tedavisi dolgu çok ağrılı miydi?
Kubra5538 Ceren01 romanyadaki sistemi bilmiyorum ama genellikle işlemler için 2.trimester ı tercih ediyoruz ama çok çok acil durumlarda daha önce yada daha sonraki dönemlerde de işlem yapılabiliyor
Durununannesi46 8+6yım. Diş ağrımdan duramıyorum çok kötü çürümüş son 3 günde ağrısı bastırdı. Tuzlu suyla gargara yaptım bana mısın demiyor zonkluyor😞😞 ne zaman yaptırabilirim acaba dişimi 😞😞 tüm diş etlerim zonkluyor ağrıyor 😢😢
Seross10 Durununannesi46 Benimde kaplama diş alttan çürümüş gece gündüz demiyor bazen. Bazende sanki diş etlerim ağrıyor gibi geliyor komple tüm gün için için sızlıyor 😢 Randevu bulamıyorum ki diş hastanesine gideyim
[silindi] Durununannesi46 benimde ilk haftalar dişim agrıyordu doktorum 2. Trimesterde yaptırabilirsın dedi.
Seross10 Durununannesi46 süt yoğurt tüketiyorum hadi vitamin olsun ağrımasın diye ama yok bana mısın demiyor. Sağlık ocağında ki hemşire demir ilacı yapıyor diş ağrısını dedi ama bilmiyorum valla
Kubra5538 Mucize_anne32 38 doğuma çok yakın bir hafta muhtemelen doktorunuz biraz daha dayan diyecektir ki bence de doğum sonrası daha iyi olur