Ozgekdr Herkes gelmek istiyo kaynanam, görümcem, annem😂 ama eşim kalacak, onun olmasını istiyorum sorumluluk alması açısından. Birde kız kardeşim gelecek kesin degil ama☺️
magnolia_ Sultan_2307 ablam kalacak kendisi hemşire zaten ilk doğumumda olduğu gibi o kalacak yanımda ondan başkasıyla rahat edemem Allahım muhtaçda etmesin 🙏
YuvarlanamayanPandaa mrveknblt ikinci oldugu içinde tecrübeliyim yaşıtım olsun güzel geçsin mantıgındayım😂
esmerrmm Sultan_2307 nasipse annem kalicak çünkü annem olursa ancak rahat ederim ve annem daha tecrubeli 😊
FatoRamo Sultan_2307 Annemin kalmasını isterdim ama bu hiç bir zaman mümkün olmayacak. Hayata olmadığı için o yüzden kaynanam kalacak 😭😭
Sultan_2307 FatoRamo başın sağolsun canım benim sende annen gibi çok iyi bir anne olursun yavruna Allah yardımcın olsun inşallah.
beyza1234 Sultan_2307 eşim kalacak hastanede zaten doğum koçu hemşire s herkee yardımcı oluyor kendi cekirdek ailemiz ilk gece birlikte olmalı diye düşünüyorum annelerimiz bizi evde bekleywcekler 🌺
mrveknblt YuvarlanamayanPandaa valla ben eltime sen kal desem tek ayak üzerinde 500 tane bahane uydurur ve onu çağırdım diye kendiyle senelerce övünür 😂
YuvarlanamayanPandaa mrveknblt Ayy şimdilik iyi daha nişanlı bakalım ilerde ne oluruz biz 4 elti olacaz en büyük benım 😂😂😂
Egekusumm Annem kalacak ama eşim de hep hastanede olacak. Belki hemşireleri kandırırsak ikisi beraber de kalabilir☺️