Kızlar merhaba hamileyken c19 geçireniniz var mı? Benim bugün 14. Günüm bitti şükür dün gece test verdim negatif çıktı. Ama sabah kahvaltıdan beri üzerimde aşırı bir yorgunluk var resmen yataktan çıkamıyorum kemiklerim ağrıyor. Salondaki koltuklarımı ben süpürdüm eşim sildi evi süpürdüm sadece salon peteklerimi sildim. Sonra yattım 3-4 saat kadar uyumusum 1 saat kalktım yemek yedik mutfağı topladım zar zor. Sonra taa sabah hazırladığım toz beziyle bi evin tozunu aldım kapı kolları prizler vs. Tüm yaptığım iş bu kadar. Ve gerçekten tüm bunları yaparken sürekli dinledim. Bir koltuğu süpürdüm yarım saat oturdum. Ama karantnadan çıktığım için yapmak zorundaydım :( daha da yapılacak bir ton iş var kolum kalkmıyor nasıl yapcağım konusunda hiç bir fikrim yok. Halbuki c19 geçirirken o kadar iyiydim ki 3. Günden sonra yataktan kalktım çok iyiydim eşimle bütün evin badanasını yaptık, kestirmeleri yaptım yerlere dökülen boyalar pencereleri sildim perdelerimi çıkarttım astım hiç birinde bu kadar yorulmadım. Anlamıyorum ayağa kalkacak mecalim yok bu normal mi? 2 gündür bebişte oynamıyor onu da kafaya taktım. Allah korusun ona birşey oldu da onun halsizliğimi bana vuruyor :( pazartesi kontrole gideceğiz. Ne olur bana dua edin. Ya da covid geçirip geçirdikten sonra bunu yaşayan var mı aranızda normal mi? Sanki aldığım nefes bana yetmiyormuş saatlerce yürümüşüm gibi yoruluyorum nefes befese kalıyorum bi iş yaparken