Demetklc Merhaba, 4,5 aylık hamileyim. Bugün covid testi pozitif çıktı testim. Hamileliğinde sıkıntısız atlatan oldu mu?
[silindi] zehranurr korona testinden bahsediyordur muhtemelen Demetklc inşallaah sıkıntısız atlatırsınız
anne-li1 Demetklc bende 19 haftalık hamileyim covid 8.gunum insallah sıkıntı çıkmadan atlatırız biran önce doktora gitmek istiyorum
Dilara0638 Demetklc ben bir haftadır rahatsızdım eşimden geçti banada test yaptırdık negatif çıktı eşim 2 kez yaptırdı hatta ikiside negatifti bugün yeniden yaptırdı şikayetleri geçmediği için ve pozitif çıktı banada gelen filyasyon ekibi test yaptı sonuç bekliyorum ama hastaydım zaten bakalım bizleri ne bekliyor Allah yardımcımız olsun🤷♀️😔
zehranurr Demetklc ayy çok geçmiş olsun ama bu ara gebelikte covid çok okudum burada. İsterseniz bi arama kısmına göz atın
anne-li1 Demetklc ilk gebeliğim bazen biseyler hissediyorum ama bebek hareketi mi nilmiyorum acikcasi 🙈
Zeyneppramazan Belirtileriniz neler bende birazdan gidip vercem benxe sadece ateş var yüzüme birden ateş vuruyo😭😭😭
Demetklc Zeyneppramazan bana birden baş ağrısı geldi ve asla geçmedi. Gece yatınca da göğüs sıkışması oldu. Sıkışma geçti. Şu anda baş ağrısı, öksürük var
Nslhnasya Demetklc 12 haftalıkken olmuştum biraz zorlasada şükür atlattım turşu bol su sarımsaklı yoğurt bol meyve onermislerdi çok geçmiş olsun kolay atlatırsın insallah
cigdemtureli Demetklc merhaba, mutlaka doktora gidin genelde pıhtı riskine karşı kan sulandırıcı veriyorlar 20doz iğne.. Bende geçirdim 2haftalık hamileydim 🥺 korkmayın ama mutlaka hastaneye Bi dahiliye doktoruna gidin
Demetklc cigdemtureli bu süreçte covid polikliniğinden başka bir klinikte muayene olunabiliyor mu? Ben bebeğin sağlığı hakkında bilgiyi nasıl yaparız dediğimde bir sıkıntı olmaz dedi doktor bana. Çok tedirginim 💆🏻♀️ İğne covid döneminde mi yapılıyor?
cigdemtureli Demetklc almak zorundalar 112yi arayın sorun ya da Bi özel hastaneyi.. Ben geçen Kasım ayında geçirdim çift eldiven maske gittim ama özel hastaneye kan ve sürüntü aldılar.. Sonra kan sulandırıcı başlattı doktor evde kendiniz vuruyorsunuz onu zaten benim eşim yapmıştı ve evet covid döneminde yapılıyor iğne.. Allah ın izni ile bişey olmuyor kadın doğum aşırı acil olmadığı sürece muayene etmiyor diye biliyorum 🥺