FDK2835 Merhabalar, özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. Doğumdan sonra bebeğimin de faydalanması istiyorum. Olaki devlet hastanesinde değil de özelde doğum yapmak zorunda kalırsam o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkcası.
Ilkayy FDK2835 özel sigorta hamile kalmadan önce yapılıyor bende yaptırmak istedim ama olmadı hamile olduğum icin
Momy10 FDK2835 ben de hamile kalmadan yaptırsam mı diye çok düşündüm ama çevremden gördüğüm kadarıyla çok mantıklı değil. Arkadaşım hamileyken her şey dahil premium paket aldı 8 bin küsür ona rağmen detaylı ultrason ve buna benzer bir kaç şeyi ceplerinden ödemek zorunda kaldılar. Başka bir arkadaşımın iş yerinde yapılan sağlık sigortası vardı (hamile değil) aşırı kansızlıktan hastaneye yatırıldı yatış parasını dahil ceplerinden ödediler. Yaptıran olursa çok çok ayrıntılı konuşup anlaşsınlar ben olumlu hiç yorum duymadım.
FDK2835 Ilkayy üzüldüm şimdi. Biraz da saçma geldi belli bir kriteri mi varmış? Belki önemli bir sağlık durumum olacak neye göre yapılıyormuş? Genelini mi bu şekilde ki 🥴
Ilkayy FDK2835 valalh canım bilmiyorum bi araştır istersen ama kime sorduysam hamile kalmadan önce yapılması gerekiyor. Dediler
ibassoy Ben yaptırdım Demirhayat iki can poliçesi belli hastanelerde geçiyor hamileliğin son ayına kadar yaplıyordu sanırım .5 bin gibi cüzii bir miktardı ama önce hastane seçiminizi yapın sonra SGK ile görüşün
FDK2835 ibassoy Teşekkür ederim. Ankaraya yeni taşındık Medicalpark hoşuma gitti ama çok pahalı gerçekten. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?