duygu0693 Kızlar artık psikolojikmende yormaya başladı beni bu şeker tuz şeker yok domates salatalık peynir 2 dilim tam buğday ekmeği yedim 1 saat sonra ölçtüm 166 çıktı 😬 siz akşam yemeğinden kaç saat sonra ölçüyorsunuz ?
Mavii02 duygu0693 1 saat değil 2 saat sonra ölçmeniz lazım 120mg’a kdr sıkıntı yok 1 saat tokluktada 140mg
TubaEla duygu0693 gebelik şekerinde yemekten sonra 1.saate bakılır tokluk için üst sınırda 140tır benim bu ikinci gebeliğim ikisinde de şekerim çıktı bayada dirençli çok yorucu gerçekten sizede geçmiş olsun 😔💕
5050 duygu0693 seni çok iyi anlıyorum bende diyet yapıyorum şuan geçmezse ilaç tedavisi yapacaklar açlık 114 cıktı tokluk 211 cıktı bende çok zor bazen canım çok kötü tatlı çekiyor
TubaEla duygu0693 evet geçiyor bi süre dikkat etmekte fayda var tabi ama kalıcı olmuyo çok şükür ben ilk gebeliğimde geç farkettim geç müdahale oldu sıkıntı yaşadım bunda kendim erkenden farkedip insüline başladım
duygu0693 TubaEla Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏