selen89 Donesrc Bende şurada bekleyeyim geçen hafta Atatürk şehir hastanesine Mehmet keçecioğluna gittim pek isteklerimi karşılamadı
Melisa48 selen89 aynen canım bende ona gittim geçen hafta pek ısınamadım Akif bey var bu hafta ona gidicem
selen89 Denizyildizii Biz Balıkesir’e yeni taşındık oraya hangi otobüs yada dolmuşlar gidiyor nef üniversitesine yakınız oradan geçen var mı hiç bilmiyorum birde doktor çok dolu ayrıntılı ultrason için gitmek istedim
Denizyildizii selen89 ben edremitten geliyorum kendi aracımızla. Hangi araçlar gider bilmiyorum. Hastaneyi arayınca randevu veriyorlar. Ben randevu sıkıntısı yasamadim hiç
selen89 Donesrc Perinatoloji bölümünden randevu al dedi doktor yeşil alan açtı ama sürekli bakmama ve 182 aramama rağmen randevu yok saçma bir sistem
selen89 Denizyildizii Bende arayayım o zaman bilmiyordum teşekkür ederim araştırdığım kadarıyla Orkun beyi herkes söylüyor detaylı ultrasonuda iyiymiş
selen89 Donesrc 21+6 haftalık benim yazmayı unutmuşum geçen haftadan beri arıyorum ama yok yani daha çok beklersem günü geçecek diye korkuyorum bakalım inşallah buluruz 16.00 da arayın diyorlar o zaman sisteme düşüyormuş randevu sizde deneyin yine