Ozlemkarayol Merhabalar ☺️ Hemoroid sıkıntısı yaşıyorum bu şekilde olup da tedavi sürecini benimle paylaşırmısınız ?
Demetglrr Ozlemkarayol bende 5 tane oldu iki Doğum yaptım 3. Ye hamikeyim bakalım bu sefer kaç tane çıkacak
Sinemis35 Ozlemkarayol beniim gebelikten öncede vardı ve ileri seviyede denemediğim kalmadi kantaron yağı içmiştim gebe degilken ve pamuk yardimiyla koyuyordum hic bisey kalmadi gebelikte ilk aylarda oldu pamukla koydum yine çok şükür bir dahada olmadi👍
Zeyyyn Ozlemkarayol normalde 2 güne geçerdi çay ağacı kremi sürüyordum fayda etmedi doktoruma dedim fitil ve krem verdi 1 günde bile krem işe yaradı sayılır acım dindi resmen
MertEgem2241 Demetglrr bendede oldu ikinci gebeligim ilkkez başıma geldi ishalden sonra oldum çok ağrılı duramıyorum krem falan kullandınız mi 😞
Ozlemkarayol Demetglrr doğumunuz normalmiydi acaba 2 sinde hemoroid engel teşkil etti mi sizin için ?
Demetglrr MertEgem2241 çok şükür hiç ağrılı değil krem kullandım geçmedi beni rahatsız eden onun orda var olması
Zeyyyn MertEgem2241 bende ishalden sonra oldum kaç gündür sizin gibiydim zor vallahi doktora ilaç yazdırdım bugun rahatım çok şükür
Ozlemkarayol Bende şuan aynı şekildeyim malesef ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum biraz ağrılı geçiyo ☹️ Procto-glyvenol krem önerdi doktorum daha bugün başladım umarım işe yarar 🙃