Mom789 Yasemin_in68 ilk oraya memoriale.gittim pediatri nobetci yok dedi guven hastanesinde var dedi oraya gittim doktor malin teki 80 yasinda agxinda sakiz ben anlamam cildiye gorcekpazartesi dedi,koruya gittim bebege bakmiyoruz dedi,bayindira gittim alerji bolumune gosterin pszartdsi dedi yani kimse bi halt anlamadi saatlerce mal gibi doktor aradim
Gull_94 Gecmıs olsun 🙏🏻Alerjık reaksıyon olsa yuzundedr olurdu buyuk ıhtımalle egzama olabılır belkı sıcaklar tetıklıyodur tenıde hassas sa Uzaktakı dedıgınız doktora gotursenız olmazmı acaba pazar bugun ama belkı bakarlar
Mom789 Gull_94 goturdum canim ya dun ankaradaki en iyi hastaneleeri gezdim nerdeyse yok yani anlamadilar yarina prof hacettepede tabidik bulduk bebek dermatolojisi ile ilgilenen komsu sayesinde ona goturcem direk bugun pazartesi olss cok iyiydi
Yasemin_in68 Mom789 tövbeeee ne işe yarıyorlar da dikiliyorlar ki para dedin mi tonla almayı bilirler ağzımı bozcam şimdi askıya alıncam 🤬
Mom789 Gull_94 ya sey gibi 3.derece yanikta deri kavlar incelir kipkirmiz alt deri kalir iltihap akar aynisi suandada hala akinti var ustu basi sapsari oluyor zaten
Gull_94 Mom789 keske bı hastanede yatıs verseydı en azından temızlerlerdı ya bı gozetım altında tutup bı test yapsalardı ne halta yarıyolar acaba sık sık temızle canı yanar dıye korksanda sureklı temızle belkı sen bısey farkedersın kızarklık sıslık baska bısey varmı dıye beslenmesı vs normal suan dımı
Mom789 Yasemin_in68 aynen guven 580 aldi,bayin 470 aldi,koruyla memorial bakmiyoz dedi yolladi parayi haketmiyorlarsa zehr zikkim olsun
Mom789 Gull_94 sabah dusa soktum bi tik hafifledi ama yine ayni akinti devam ediyor tum eklem aralarinda,ya iste kizarik zaten cilt kupkuru ve şiş biraz akinti var,yogun ishal var,uykuya dalamiyor inliyor anca huzursuz yani haftasonu olmasi bizi bitirdi ya
Mom696 Mom789 cnm nası bakmıyorlar ya öyle şey mi olur çocuğun koluna bak ya önemli biseyse 2 gün nasıl dursun ambulans cagirsan onlar götürse bakarlar ni bilmiyorum ki çok üzüldüm ya kıyamam
Mom9272 Mom789 ah yavrum benim cok geçmiş olsun canım benim ne dediler? Şampuansız banyo yaptır ılık suyla
MineLule Mom789 Götürebildin mi doktora? Instagram’da Ali Fuat serpen diye bir doktor var bazen soruları cevaplıyor gonderseniz belki cevaplar sizi de?
Mom789 Seda_nrr bi bok demedi canlari cehenneme ya adamlar alenen biz anlamayiz diyor aa o zaman bi fikrib yoksa ne boka duruyon o masada diyecem olmayacak ama suan olsa bu kelimeyide yuzune derdim dun aglamaktan demedmisimdir
Mom789 Mom696 ambulansta acile goturcek pediatei doktoru olan bi hastaneye dun zaten gittik gecistirip pisik kreni yaziyor dun bana pisik kremi yazdi sur kapat gazli bezle dedi nasik kapatilirdmsa boyle biseyin ustu mal degneyi
Mom789 Minigim24 geldik doktordan Mom696 haber ver diyordunuz Bebek egzamasi sarişin teni cok hassas ve son raddeye gelmis enfeksiyon kapmis dedi eger gelmeseydin mantarlanirdi ic organlari bozardi dedi simdi antibiyotik ve kortizona basladik