Clementinee @Feyza-nur ya birde konu başlığını 12 13 14 yazcaktım 24 yazmışım düzeltmiyorum yardımcı olsanız😅
Clementinee Hhilall37 benmde canım akşam bulantım ve halsizlik uyku hali çok oluyor bende tersten gidiyorum😅
Hhilall37 Clementinee hahhaa doktoruma da söyledim aynı şeyi. İnşallah bir an önce tamamen kurtuluruz bulantılardan
Feyzaveannesi Clementinee 9 haftalıklar gelebiliyor mu 😂 bak vallahi 10.haftama 3 gün kaldı 😂 yakınız 😂
Feyzaveannesi Clementinee Hoşbuldum 😊 okudum yazılanları çok tatlı heyecanlar. Bende ilk gebeliğimde 13 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyeti😊 bakalım şimdi ne zaman öğrenecem 😊
Clementinee Feyzaveannesi yaa Allah bağışlasınn 😇 kardeşinide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah Allahım 🤍
mercimek_findik Ebrushnn Doktorunuza muhakkak söyleyin kramp varsa büyük ihtimalle magnezyum eksikliği vardır
Senakarabey 12+1′den selam herkese 🙋🏼♀️ Yarısı bulantılardan kilo kaybetmekten hastanede geçmiş olsa da, günde birkaç kez açlıktan ağlıyor olsam da şükür halime diyorum kendimi iyice düşürmemek için ama yok arkadaş açım mutsuzum yani 😭😅
Gizemturanli Senakarabey bende 12+2 🙈 2 saat önce yemek yedim hemen icim kıyıldi yahu bitek bende mi oluyor diye düşünürken denk geldim 😂😂😂
Simalgul_ Clementinee 19+6 haftalık bebeğim oğluşum olacakmış zor bı gebelik geçirdiğine rağmen bı haftadır iyi geçiriyorum
Clementinee Ezgi2015 hala devam ediyormı canım birşey kullanıyormusun ben iğne olduktan sonra lekelenme şeklinde devam ediyor