2melekannesi_ Fadiiik başınız sağolsun sizi çok iyi anlıyorum tarifsiz bir durum… ben 22.haftamda kaybettim ikizlerimi. Sonrasında kendi isteğimle ara verdim 1 yıl kadar psikolojik olarak hazır hissetmiyordum sonra oldu çok şükür Rabbim aratmadı
ATC Fadiiik ablam 21 hafta da oğlunu kaybetti bi kaç ay sonra tekrar hamile kaldı onu da27 haftalık doğurdu ama çok şükür şu an 10 yaşında
yigitegenin_annesi Fadiiik başınız saolsun rabim sabırlar versin tez zamnda kucagınızı doldursun miniklerle sebe neydi acaba
asude456 MyUniqueBaby idrar yolu enfeksiyonumu , rahim enfeksiyonumu yada enfeksiyon rahminizemi geçti
asude456 MyUniqueBaby bana rahim ağzi yetmezliği denildi ilk başta ama suan 22 haftalik hamileyim rahim ağzi yetmezliği yok dediler , şiddetli idrar yolu enfeksiyonum vardi , şekerimde yuksekti bunlardan kaynaklanma ihtimali var ama tam neden bilinmiyor
MyUniqueBaby Fadiiik Neden oluyor acaba ? Acınızı deşmek istemiyorum sadece ilk hamileliğim o yüzden merak ettim endişeliyim bende
yigitegenin_annesi Fadiiik çok endşlendim şu an enfeksiyon naısl kaptınız önlrnebilir mi bende 5aylığım tedirgin oldm🙂
Zhraagk Başınız sağolsun inşallah tekrar bebeğiniz olur onlar melek oldu üzülmeyin kendinizide suçlamayın Rabbim yanına istedi onları ♥️ Rahim enfeksiyonunu nasıl anladınız belirtiler ne oldu?
MyUniqueBaby asude456 Anladım. Kusura bakmayın lütfen . Önlem alınabilecek bir şeyse belki alabilirim diye merakıma yenik düştüm sordum. Başka bir niyetim yok asla