Sude-96 bebegimizibekliyoruz1 ben 22+5 im 5 ay 8 günlük oluyor o yüzden sordum bilgi aldığınız yer yanlış olabilir 🙏🏻 Benim bilgim bu
bebegimizibekliyoruz1 Sude-96 doktorumun attığı takvim de bu şekilde ay ay yazıyor hangi haftalar kaçıncı ay içinde sizin de 5 ay 8 günlükse 5 ayı doldurmuş 6.ayın içinde oluyorsunuz ☺️
Gamze_yildirim Bende 19 hafta 1 günlük hamileyim hamile kaldığımda 46 kiloydum artık 50 kiloyum 4 kilo almışım daha da alırım gibi ☺️
Civcivim000 Momsss12 12 haftalığım 2 kilo vermişim😅tiksinmeler bulantılar sağolsun doğru dürüst bir şey yiyemedim ki bu süreçte 🤷♀️
Selinkn 20+3 haftaligim 5 kilo vermistim hamilelik basinda hala verdiğim kiloyuda almadim kontrolde de 3 hafta kadar önde gidiyor demisti doktor kilosu için 😇
tuna_tuna Momsss12 18+6 haftalığım 62 kiloyla hamile kaldım şuan 59 kiloyum ilk aylarda aşırı mide bulantısı dolayısıyla çok zayıflamıştım şuanda yemek yemeye başladık bakalım ben kaç kilo alacağım😌
Annekusum Fehime16 4 kilo verdim bi en başta cok bulantim vardi istahsizliktan yemek yiyemiyodum yeni yeni aciliyo iştahim ozellikle yaptiqim bisey yok yanii 🤗🤗
Fehime16 Annekusum kıyamam yavrum öylede zor oluyor ya aman açılsın yiyin sağlıklı olun inşallah 🤲 bende kusma filan olmadı normalde iştahsız biriydim hamilelikte yemek canavarına döndüm🤣
Annekusum Fehime16 hayr kız ama 2.kizim 1 de oglum var cinsiyetin belirtileri degistrdiqi felan yok olanlar tesadüf bence 😊