muallimehanimmom5 ZeynepUstaaa hay maşallah 🤩 bebeğin kilosu iyiyse gerisinin önemi yok 😌benim bulantılarım devam ediyor ben yiyorum kusmamak için yatıyorum iştahım yok ama verdiğim kiloları aldım üstüne 3,5 kilo aldım ondan sordum - kilo ile görünce 🙂🙂🙂
ZeynepUstaaa muallimehanimmom5 bu haftaya kadar 2 hafta gelişim geriliği vardı ama cuma günü gittiğimde kızım haftasını yakalamıştı
kirpapatyasiii Momsss12 30+3 olduk tam 7 ay oldu 😊 başta çok fazla kilo verdiğim için hala hamile kaldığım kiloya ulaşamadım o yüzden kilo aldım olarak saymıyorum kendimi 🙈🙈🙈
Ar2020 istanbullugelin34 aynıyız ben de hamile kalmadan 8 kilo aldım ilk 3 4 aylıkken hemen geri aldım ve sabit kaldı o kilom üstüne 2 kilo aldım ama diyetten dolayı birden aldığıma şuan ikna oldum 😍😍
istanbullugelin34 Ar2020 aynen eğer hamile kalmasaydim da sporu ve diyeti bırakinca hemen geri alirdım zaten çünkü henüz o kilo oturmamiştı
Selmakrkrt Momsss12 82 ile hamile kaldım 35 haftalığım hala 82 yim 1 haftadır muayeneye gitmedim tabi aldıysam bilemem🙄