Lokay Canerkan1 Bebeginiz kilo aliyor dimi. Ben de az kilo alanlardanim ama benim bebis de kilo almiyor. Yesem de olmuyor. Zayif bi bunyem var ondan mi acaba.
Papatya6565 Momsss12 36 haftalığım hiç kilo almadım 60 kilı ile kaldm şuan 58 kiloyum bebeğiö sağlıklı olsnda ama çok almak istedm ben kilo alamadım nasip haftaya bugün doğum biraz riskli die erken alıcak
Momsss12 Papatya6565 ilk defa böyle birşey duydum aslında bi açıdan çok güzel birşey de neden almadığını merak ettim🤔
istanbullugelin34 Momsss12 ya sen biraz cevaplari falanmi karistirdın trafik karismış gibi geldi bana 😉😂😂
Momsss12 istanbullugelin34 Valla öyle olmuş ama eminim benimle alakalı olmadığına telefonla alakalı 🤣çünkü iyice okuyup bakıp öyle yazıyorum🤷🏼♀️
ZeynepUstaaa muallimehanimmom5 bulantılarım 11. Haftada bitti ama iştahım yok ve oğlum saolsun 1 dakika poposunun üstüne oturmadığı için 😂
muallimehanimmom5 ZeynepUstaaa hay maşallah 🤩 bebeğin kilosu iyiyse gerisinin önemi yok 😌benim bulantılarım devam ediyor ben yiyorum kusmamak için yatıyorum iştahım yok ama verdiğim kiloları aldım üstüne 3,5 kilo aldım ondan sordum - kilo ile görünce 🙂🙂🙂
Seross10 Momsss12 17+4 olduk 1 kilo aldım şuanlık. Komşum diyor bu kilo almaman beni korkutuyor sonradan duba olma diye😁😁😁
3MelekAnnesi3 Momsss12 pazartesi dogumum var 37+6 yım suan 🤲🙏rabbim bekleyen herkese saglıkla kavusmayı nasip etsin 🌹 20 kilo aldım suan 70 kiloyum