istanbullugelin34 Momsss12 31+5 iz 8. Ayin içindeyim malesef 16 kilo aldim ama çok belli olmuyo çünkü hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim sonrasinda hemen hamile kalinca hızla geri aldim o kiloyu ben sadece 6 kiloyu saysam olmazmi yaa 😂
Ar2020 istanbullugelin34 aynıyız ben de hamile kalmadan 8 kilo aldım ilk 3 4 aylıkken hemen geri aldım ve sabit kaldı o kilom üstüne 2 kilo aldım ama diyetten dolayı birden aldığıma şuan ikna oldum 😍😍
Momsss12 seymatpl hahahah çok iyiydi sen öyle yap kuzu😂 önemli olan yavrularımızın sağlığı hem ne güzel verdiğini almışsın ekstran 6 kilo oluyor sadece 🥰
istanbullugelin34 Momsss12 ya sen biraz cevaplari falanmi karistirdın trafik karismış gibi geldi bana 😉😂😂
momiesbabies Momsss12 22. hafta 2 kg 🙄 tartı artmıyor ama çok şiştim, şişkinliğe bakarsan 10 gibi 🤷🏻♀️
Fehime16 Momsss12 henüz 25+1deyim 12kilo aldım 🤦 durduramıyorum kendimi çocukla yarış yapiyoz kim daha çok kilo alicak diye🤣🤣
Beyzaguven1 Momsss12 27 haftadayız , 10 kilo almışım 😂🙊 tabi tok karnına tartıldım ama 1ckilo 2 kilo fark vardır
muallimehanimmom5 Momsss12 25. Hafta içindeyim hamile kaldığım kiloya göre 3,5 kilo aldım (ilk 12 hafta kilo vermiştim ama )