BlueButterfly Kızlar selam bebeğime 12 li isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama Instagramda korkuyorum güvenemiyorum daha önce yaptırıp memnun kalan varsa acil tavsiye bekliyorum birde fiyat uygun olursa sevinirim
YuvarlanamayanPandaa BlueButterfly Wabisabim 10 parça 170 ben yastık falan istemedim 10 parça yaptırdım
aley_ckmk24 BlueButterfly instağram da anne kalbi elimde sayfasında yaptırdık çok memnunuz kalitesi iyi bayramdan önce 200 tl idi şimdi değişti mi bilmiyorum
BlueButterfly aley_ckmk24 Yelda_isyel Dilekcnkn YuvarlanamayanPandaa teşekkürler kızlar inceliyorum hemen hepsini
Yelda_isyel Bebeqon ordan yaptırdım daha dun elime ulasti 10 lü hastane cikisi yumuşacık kumaşı kesinlikle değer
BlueButterfly Yelda_isyel en uygunu ve en hoşuma gideni avantajlı olanı bu geldi memnun kaldinizmi peki kumasindan filan
Yelda_isyel BlueButterfly kesinlikle çok memnunum yumuşacık kaliteli oyle öncede değil battaniyeside öyle tavsiyemdir cidden acaba diyerek aldım değiyor alabilirsin hiç korkmadan