Zk3865 Memleketimden çok uzaktayım izne gidince kardeşimin ziyaretine gitmeden dönmek istemiyorum bu bana çok acı veriyor Hamile iken gidilir mi lütfen yardımcı olun 🤲
Durununannesi46 Zk3865 ben 1,5 yıl önce vefat eden annemi ziyarete gittim. Hayalimdi ilk ona söyleyecektim hamile olduğumu. 😞 gittim ziyaret ettim,konuştum, dertleştim geldim.
Dilekcnkn Betfer Bizde geçen şehit mezarlığına gitmiştik kayınvalidem kesinlikle bir yere dokunma dua et ama elini yüzüne falan vurma izi çıkıyor dedi 🤷♀️🤷♀️
Zk3865 Durununannesi46 başınız sağ olsun çok zor bir durum sizi çok iyi anlıyorum en yakınını kaybetmek çok zor inşallah bebeğinizde falan bir şey yok değil mi her şey yolunda
Durununannesi46 Betfer her yere dokundum yıkadım annemin mezarını temizledim. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi
Deletedmom93428 Betfer vallaha ben cenazeye gittim mezarlığa da gittim elimi de ister istemez sürmüşümdür bir yere gerçek mi bu?
Deletedmom93428 Durununannesi46 vallaha ben cenazeye gittim mezarlığa da gittim elimi de ister istemez sürmüşümdür bir yere gerçek mi bu?
teletabi Deletedmom93428 hayır canım ya hurafe bunlar ben hamileyken gittim son ayımdı hatta. Hiçte bişey olmadı
teletabi Deletedmom93428 balla ben dedemle anneannemin mezarlarına dokundum öptüm ağladım sarıldım. 1 sene 1 ay oldu. Oğlumda hiç bişey yokta bende de bişey olmadı bu zamana kadar. İçini rahat tut🤣