NurCeren00 Kızlar Osmanlı Macun Şekeri nerede baktıysam yok. Bildiğiniz bi yerde var mı ??? Mesir macunu değil fotoğraf yüklüyorum. 🤦🏼♀️ Canım hiç bir şey istemedi şimdiye kadar ama bunu bulamıyorum https://imgyukle.com/i/mSu48
Kderdenzmsl NurCeren00 Üsküdar da paçi cafe var onun az ilerisinde iskelelere giden yolda var her zamanda olurlar
NurCeren00 Yamacin-Annesi gerçekten mi ???? Bu gün kadıköyde bakmadığım yer kalmadı. Bilsem bakardım. Neresinde oluyor genelde biliyor musun?
Yamacin-Annesi NurCeren00 sahilde kiz kulesinin o taraflarda bakın bulursunuz aksam üstü 4 5 gibi geliyor satıcıları aksamalrida oluyor
NurCeren00 Yamacin-Annesi çok teşekkür ederim 🌸🌸🌸 inan şu an heyecanlandım. 😂 ufak tefek can çekmelerim dışında hiç aşermemiştim. Bu da aşermek mi bilmiyorum ama aklıma düştü ve bir türlü çıkmıyor 🙈
Yamacin-Annesi NurCeren00 İnşallah bulursunuz gecende bana öyle öyle olmuştu rüyamda incir görüyordum canim nasıl çekiyordu bazen oluyor işte 😅
NurCeren00 metehaninannesiii ya eskiden ramazanlarda her yerde olurdu. Bu iki senedir pandemiden hiç bir yerde olmadı