Kuzeyegemoms Kızlar 35. Haftadayız bebeğim bugün kontrolde 10 12 gün geri de çıktı gene. Anlamadığım nokta kilosu ve boyu haftası ile uyumlu görünüyor araştırınca. neden gün olarak 10 gün geride çıkıyor 🤷🏻♀️
Havvanure Kuzeyegemoms Benim bebeğiminde boyu ve kilosu haftasıyla uyumlu ama diğer ölçümlerde önemli olan mesela karın çevresi geriliği mevcut bizdede 1 hafta olarak o yüzden sürekli kontrole gidiyorum aradaki hafta açılma var mı diye kontrol ediliyor bunun gibi birşey olabilir 🙄
Kuzeyegemoms Havvanure doktor bana karın kafa geride vs hiç bişey demedi sadece minyon olacak dedi.. 35. Haftadayız 33+2 çıktı ultrasonda 2450 kg 47 cm boyu . Doktor normal dedi kg ve boya önemli olan kilosu takılma dedi internette de normal diyor ama neden geride çıkıyor o zaman anlamadım
Havvanure Kuzeyegemoms Aynen kilo ve boy konusunu kendim merak etmiştim haftamız aynı olduğu için ultrason kağıdınızdaki diğer ölçümlere bir göz atın belki benim ki gibi bir durum olabilir çünkü bendeki karın çevresi geriliğinden dolayı bir hafta küçük uyumlu deniliyor
bastille siz ve eşiniz minyonsanız belki ondan yapısal olarak küçük olacaktır çocuk doktor da öyle bişi demeye getirmiş zaten sorun olmaması önemli olan
Kuzeyegemoms Havvanure tamam canım çok teşekkür ederim bi bakayım insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥰