GGonul sezeryan ameliyatından hemen sonra gebelik yasayan var mi ? anne icin cox risk varmis, basina gelenler, duyanlar lutfen bana bir yol gosterin.
YuvarlanamayanPandaa GGonul 4 tıl önce doktorum dedi ki bana en az 1 yıl olmasa iyi ama olursada vicut kendini hazırlar dedi hazır olmsa eger hamilelik olmaz demişti
birtanesi GGonul onlarcası var. Sonuçta Allah nasip etmiş 😊😊 korkacak bişey yok. Birlikte büyütürsün ama emzirmek korura aldanma😊😊. Hayırlısıyla kucağınna alırsın🌺🤲
Zeyyyn GGonul çoçukların ikiz gibi büyütmek isteyenler oluyor 6 ay sonra hamile kalıp yine sezeryan olanlar var
birtanesi GGonul bende 2 tane büyütüyorum inanki birbirleirnin arkadşı oldular 🌺🌺 yani kötü düşünme. Benimde 2. oğluşum süprizdi şimdi ise iyi olmuş diyoruz🥰🥰🥰🤣🤣🤣
GGonul YuvarlanamayanPandaa Allah razi olsun sizden biraz rahatladim. herkes kurtaj olmami soyluyor. ne yapacagimi bilemez oldum. bebegim 5 ayina gecdi. ve ben 8 haftalik gebegim. emzirdigim icin gebe kalmam diyordum.
YuvarlanamayanPandaa GGonul hayır ne kadar günah evet zor olur biraz Ama Allah yardımcın olur elbet sakına kuzum hayırlı doğumlae olur inşallah hiçbişi olmaz korkma dua et
1prens_annesii GGonul sakın canım millet hep birşeyler der zaten. Ama süt korumuyor asla inanmayın hurafe bunlar rabbim nasip etmiş zor olsa da elbet kolaylığını verir🙏🏻🥰
Denizfdn GGonul canim teyzem 4 aylik emzirirken kaldi 4 sezeryan oldu hic birinde bilmedi suan gayet iyi tip iyice ilerledi zaten kendini skintiya sokma bol bol sezeryan yerine kantron yagi yada kremi varsa sur agri vs kasintin olmsin
marbling10 GGonul hayır sakın kürtaj falan olmayın ne kötü bir yönlendirme bu böyle. Evet anne için de bebek için de riskli ama Allah bilir ne olacağını. Bir sıkıntı olursa doktorlarınız sizi yönlendirecektir zaten. Kısa süre önce sezaryen olduğunuzu mutlaka bildirin yeter. Bebeğinize kıymanız için yönlendirenlere de sert bir şekilde tepki gösterin
GGonul Denizfdn @birtanesi @1prens_annesii @Zeyyyn Allah hepinizden razi olsun icime su serpdiniz vallahi. cok tesekkur ederim. inshAllah dediginiz gibi olur. Allah hepimizin yardimcisi olsun 🙏❤️
GGonul GGonul Saglikla buyusunler canim benim. Ayaklarina tas, gozlerine yas deymesin 🤲🏻❤️ inshAllah dediginiz gibi olur 🥰 birtanesi
GGonul marbling10 yazdiginiz icin cok tesekkur ederim. aynen dediginiz gibi yapacagim Allah hepimizin yar ve yardimcimiz olsun. 🤲🏻❤️
yigitegenin_annesi GGonul en kortugum şey ya başıma gelirse dikatli olmada fayda var ama nasip nasipten öte yol olmaz 💜
birtanesi GGonul amin ecmain inşAllah 🥰🌺🌺 sıkma canını Allah nasip etmiş nasipte varmış bundan güzelimi var🥰🤲
SevmAcer GGonul kuzenimde kızı 3 aylıkken hamile kaldı oda sezeryandı hiç bir sıkıntı olmadı yaptı doğumunu allahin izniyle bi sikinti cikmaz merak etme 😊
GGonul SevmAcer bunu duymak gercekden cok iyi geldi. cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden 🤲🏻❤️