Öncelikle Merhaba🌸ben de hep sizler gibi Doğum şeklimi merak ediyordum ne yalan söyleyeyim gönlüm hep normal Doğumdan yanaydı bıçak altına yatmak hep korkutmuştur beni gel gelelim hikâyeme Doğum yaklaştıkça hep youtubedan Doğum videoları izliyordum Suni sancısız yazmışlar yok epiduralsiz yazmışlar nasıl ya diyordum 37.haftadan beri de nst ye giriyordum ve 0 sancııı 39.haftada çatı muayenesinde ise 1 buçuk 2 cm açıklık dendi yine 0 sancı 40+1 de nst ye girdiğimde açıklık aynı 0 sancı ne yalan söyleyeyim umudum kayboluyordu doktorum 41.haftada gel doğumunu başlatalım Suni ile dedi kabul ettim Eve gittim bir hüzün kapladı içimi yine Doğum videosu falan izliyorum dua ediyorumve sonra saat 5 te 5-6 dk süren adet sancısına benzer sancım oldu ammmannn dedim öylesine bir şeydir baktım gitmiyor tuvalete gittim kanlı akıntı eşime dedim yakına bir hastaneye gidelim içim rahat etmeyecek bu arada sancılar oluyor rahatsız etmiyor neyse gittik ilk defa sancım çıktı şok oldum ebe açıklığıma baktı 3 cm dedi Doğumun başlayabilir dedi sonra doktoruma mesaj attım hastaneye gidin demiş neyse gittik sancım sıklaştı ve 4 cm olmuş kusmaya başladım kötü hissediyordum kendimi odaya geçtik ebe hareketler gösterdi onları yapmaya başladım ailelerimize haber verdik dayanamayıp hemen geldiler açıklığım 5 cm gerçekten zorluyordu annem kayınvalidem belimi ovuyordu 2 saat sonra 6 7 cm dediler o kadar sancım vardı ki nst ye zorla bağlı kalıyordum sancılarım 100 e çıkıyordu artık eşimi tişörtünden çekiyordum dayanılmaz oluyordu herkes çaresizdi en sonunda 8 buçuk dedi zaten çok fena ıkınma hissi geldi doktorun gelmesini bekledik duyumu patlattı dayanamadım ıkınmaya başladım sancılarımla o yüzden yırtık olmuş ve minik bebeğim inanamadığım Allah’a binlerce kez şükrettiğim o an şoktaydım benim mi diyordum aldılar eşime aileme gösterdiler herkes ağlamış tabi hele eşim en çok beni merak ediyormuş beni de odama çıkardılar her şey bitmişti rüyada gibiydim nasıl yaptım başardım inanamıyordum o kadar tatlı Minnak burunlu kırmızı dudaklı bebiş ki minik oğlum hala inanamıyorum benim hikayem bu şekil kolay değil evet mükemmel değil çok negatifte değil dilerim en güzel Doğum şeklini yaşarsınız sağlıcakla kalın 💙