Beyzanur138 1234A valla sancı nasıl bişi merak ediyorum benim belim kopmak üzere gbi ağrılarım oluyor o sancı mı karnımda da sürekli hareket hiç durmuyor ağrı durana kadar bi bilginiz var mı sizinde 🤔
Ayseee4238 1234A olur benim 30dan beri yalancı sancılarım var şuan 35deyiz doktorum çok normal giderekte artacak bu sancılar dedi.
TugceRain Beyzanur138 Sancı çok daha yoğun bir şey. Belin, karnın, kasıkların. Ne yatabilirsin ağrıdan ne oturabilirsin. Ağrıdan çok acı gibi. Şuan hissettiğin; bebeğin ağırlığından ve baskısından.
1234A GKP22 nasıl bir şey acaba sancı şimşek çakar gibi bir şey mi. Benim ilk hamilelik te hiç sancım olmadi bilmiyorum hic
Eda-5807 GKP22 bende 33+2 haftalığım bugün aşırı derecede ağrım var kasıklarımda karnım sert kasık agrım bır gelıyor sızı gıbı canımı yakıyor sonra gecıyor bıda tekrarlıyor karnımda agrıyor acaba erken falan mı olucak doktora gıtmem gerekır mi
GKP22 Eda-5807 doktora gidip nst ye bağlansanız iyi olur ben doktora şikayetimi söylediğimde nstye bağladı erken doğum riskinden dolayı baktık ki sancılarım düzensiz yalancı sancıymış sorun yok rahim doğuma hazırlıyor demişti kontrol ettirmeden fayda var
Gulsahgolcek Kızlar benimde sancılarım giderek artıyo 36+1 iz uzanıp bi süre yattığımda kalkarken rahmimde ağrılı aşırı bi baskı oluyo sizde de var mı yada bi bilginiz var mı
Eda-5807 Gulnar94 acil e gıtmem gerekıyor degılmı ya suan agrıdan dusunemıyorum bısey ama gıtsem iyi olucak çünkü agrılar durup durup başlıyor
Eda-5807 1234A suan bıraz yok ılık duş alınca gecıyor bır kaç saat agrımıyor sonra hafıften yokluyor agrı