Bestfriendss44 Kizlar banyoya girdim dustan sonra ayagın kaydı sirt ustu dustum cok hizli degil ama cok hahif sizliyor sol yan tarafim kanamam falan yok cok sukur sizce napmaliyim kontrolum 2 hafta sonra doktoruma yaziyim mi ??
Deletedmom93428 Bestfriendss44 ya geçmiş olsun canımm Allah korusun bebişini yat uzan doktorna da bir söyle istersen o daha iyi bilir ama kanaman yoksa sıkıntı yoktur inşallah 🙏
Bestfriendss44 Deletedmom93428 sordum canim aradim parol ic istrhat et dedi pazartesi goruselim dedi tamam dedim😊
FDK2835 Bestfriendss44 çok geçmiş olsun. İNŞALLAH Bir şey yoktur Allah ın izniyle.🤲 Riske atmamak için hemen doktora gidin derim. Bende düşmüştüm ama hamile olduğumu bilmiyordum. Dizlerimin üstüne düşmüştüm.
yamacinannesii Bestfriendss44 geçmiş olsun canım bende düştüm geçenlerde bir problem olmamıştı doktor ilk 48 saat kritik demişti yine de bi git istetersen haftan çok yeni
Bestfriendss44 yamacinannesii az önce konuştum doktorumla pazartesi görüşelim dedi Ben de tamam dedim ilaç verdi dinlen dedi bol bol
[silindi] Bestfriendss44 elbette doktorunuza haber verin o sizi güzelce yönlendirir kanamanız yoksa inşallah bi sıkıntı da yoktur. Bugün elinizden geldiğince ayağa kalkmayın ayağınızın altına yastık koyun uzanın. Akıntı tarzı bişey hissederseniz akıntıdır diyip geçmeyin muhakkak açın bakın. Burda çok okuyoruz öyle akıntı sanıyolar ama kan gelmiş misal. Geçmiş olsun bu arada dikkat edin ❤️
Bestfriendss44 [silindi] Çok teşekkür ederim dinleniyorum şu anda ağrım vardı ama şu an yok paral dinleneceğim Doktorum da öyle söyledi Pazartesi günü görüşeceğim
balbocegim27 Bestfriendss44 bence bi git canım nolur nolmaz ben 4 haftalikken falan bilmiyordum baya spor falan yapıyordum tv karşısında şimdi diyorum çocuğum iyi dayanmış onca şeye
Burcu4135 Bestfriendss44 9 muydu 10.hafta mıydı neydi yolda annemle yürürken düstüm bide annemi üstüme cektim oda, üstüme düstü. Birsey olmuyor merak etme. Bebekler cok korunaklı yerde. Ama aklım kaldı dersen bi acile gidip baktırabilirsin.
Bestfriendss44 Burcu4135 canım doktora söyleme gerek duymadığı Pazartesi günü gel kontrol ederim dedi Ben de pazartesi günü gideceğim
yigitegenin_annesi Bestfriendss44 sırt üstü düşmüşsün riskli haftalrdasın ilk 3ay dikatli olun deniliyor yinede doktoruna görün geçmiş olsun 💜