eliffkrts Kızlar beyaz keten tül perdem var, hangi deterjanı kullanabilirim yıkarken. Kaloriferden dolayı üst kısımları grileşti 🤦🏼♀️
DefneRana eliffkrts beyazlar için olan deterjan kabartma tozu yada karbonat ve bir kaşık şeker atıyorm çok güzel oluyor daha dün yıkadm mis
Sinemis35 eliffkrts toz deterjan kismina deterjana ek toz şeker koyun makinenin içine de bir tablet bulaşık Makinesi deterjanı atin sakiz gibi bembeyaz perdeler gelsin sonra🙏
anneadayii42 Ben tülün içine bulaşık makinesi tableti atıyorum deterjan gözüne de az deterjan koyuyorum çok iyi oluyor
eliffkrts anneadayii42 ya son zamanlarda duyuyorum bunu bulaşık tabletini her yerde kullanıyorlar demek ki baya etkili bir şey denicem👍🏻🙏🏻💐
Deletedmom15262 Normal Deterjan, çamasır sodası ve yumuşatıcı ile yıkıyorum perde ayarında gayet temiz oluyor💞
Deletedmom15262 eliffkrts çamaşır sodası marketlerde satılıyor şok marketden alıyorum diğer marketlerde de vardır mintax çamasır sodası yazıyor toz halinde beyazlar için ve tüller için efsane birsey 💞👍
eliffkrts DefneRana ayy bunu deneyebilirim malzemeler var, peki bu şekeri falan perdeyle bir mi atıyoruz yoksa deterjan gözüne mi
DefneRana eliffkrts eskiden perdeyle bir atıyordum ama son yıkamamda ön yıkama gözüne döktüm şekeri ve kabartma tozunu sanki daha iyi oldu
Nelmali eliffkrts düz çamaşır deterjanına ek tüllerle birlikte bir tablet bulaşık makinası deterjanı atıyorum bembeyaz çıkıyorlar 😊