Gokceninannesi1 esmerrmm himm doktor işi şans işi bence devlet hastanelerinde. Bakalım nasibimiz neresi ise bizde orda doğum yapicaz . Allahım sağlıkla tek avazda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah biiznillah 🤲
annesinin_bebisi seymatpl Doktorum Emine barın, daha önce medical parktaydı kendisi oğlumda onunla tanışmıştık çok tatlı bi doktor henüz doğum fiyatı almadım ama sezaryen fiyatı 18 ile 20 bin arası diye duymuştum :/
Papatya23 esratpl bende gitmeyi düşünüyorum 25 haftalık hamileyim doktorsuz kaldık ve arayış içersindeyim nasıl bi hastane doktorunuz nasıl
Betul000 Elifim_17 önceki dogumumu orada yapmıştım çok memnun kalmıştım ama şimdi baya pahalı olmuş😔tekrar orda dogum yapmak isterdim. Çok ilgileniyorlar sancı odaları ayrı ayrı lüks yer yanii
esraoyku17 PregnantLady merhaba zam gelmiş sanırım doğum ücretlerini biliyormusunuz özellikle zorunlu sezeryan ben de gitmeyi düşünüyorum ama birden çok zam gelmesi hoş olmamış
Gz-M PsikologEzgiAlbas Merhaba ben 12+4 üm henüz 😀 Acıbadem atakent düşünüyoruz. Sizin doktorunuz kim?
Busra_2734 Berru İstanbul avicenna Gültepe de yapacağım inşaallah tabi daha doğuma çok ama kontrol ve muanelerim şuan için orda 🤗