yeniannna34 Burcunuz doktorları ayni denk getirmek zor oluyor ama suanlik memnunum guzel hastane insallah doğumda da hersey guzel olur iyi insanlar denk gelir bence gidebilirsiniz😊
Burcunuz yeniannna34 malesf bu konuda haklsnz kime bulsam ona giriyorm ama şuan randevuler da kapaali doğum icinndl direk. Acilden gidicem bakalım
Ayca0909 63100 doktordan memnunum acikcasi 35+5 gebeyim daha dogum ücretini vs konuşmadım ama yenidogan yogun bakim olması iyi bide odalar tekli olması guzel
Zeynebilen 63100 merhabalar ben de Serçin hanıma gidiyorum çok memnunum hastanede gayet güzel tavsiye ederim🤗
yeniannna34 Zeynepdogan evet artık dogurdugunda neler yaşadığını dinlemek için beklemede olucam😅 sezeryan mı
Wishuponastar Zeynepdogan merhaba, aynı haftadayız. Nasıl gidiyor? Hareket ettikçe neresi ayakları neresi poposu anlıyor musunuz?
Ozge13 Burcunuz normal mi olacak doğumunuz benim sezeryan olacak randevu bulamıyorum gun almak icin 36 +5 olduk
yeniannna34 Zeynepdogan hadi bakalım inşallah hersey istediğin şekilde ilerler bende sezeryan istiyorum ama normal olucak sanırım şuan bisey denilmedi
Zeynepdogan yeniannna34 saol kuzum senijde istedigin gibi olur insallah ama orra sezeryan icin gun verilmiyo biliyosun demi