birtospikannesi Kızlar hamileliğimi yeni öğrendim.2 kez kan verdim degerim olması gerektiği gibi arttı. 3. Kez yarın yine kan vericem.Deger normal çıkarsa 4. Kez kan vermeme gerek varmı? Perşembe ilk kontrole gideceğim İnşallah
SahraKubra birtospikannesi ben ilk verdim hamile olduğumu öğrendim ondan sonra hiç kan vermedim 9 haftalık iken kalp atışlarını duyduktan sonra 4 tüp kan verdim o kadar 🙈
Aysemin54 birtospikannesi bende 3 kere saglık ocagında 3 kerede ozel hastanemde alındı suana kadar 34 haftayz
birtospikannesi Deniz59 teşekkürler ☺️ düzenli artış oluyomu onu takip ediyorum kimyasal yada boşgebelik mi diye muayeneye kadar
SahraKubra birtospikannesi anladım ben hamileliğimi tek başıma öğrendim ilk zamanlarda eşime söylemedim uzağız diye o yüzden çok üzerine düşmedim galiba çok idrak edemedim 🙈
birtospikannesi SahraKubra nasıl dayandın 😅 bizde farklı şehirlerdeydik öğrendiğimde.ben doktorun telefonunu kapatır kapatmaz ağlaya ağlaya eşimi aradım 😂
SahraKubra birtospikannesi valla herkes şaşırıyor ama 10 gün dayandım tabi o 10 günde tüm arkadaşlarıma komşularıma herkese söyledim 😂😂😂 Ama 10 gün sonunda beni havaalanından almaya gelince dayanamayıp yolda söyledim 😂😂😂
Kusciviltisi birtospikannesi hiç kan vermedim değerler icin 🤷♀️ Sadece 6. Haftada gebelik testleri oluyor baya bi onlar için verdim o zamandan beri hala vermiyorum
Smyrayldrm birtospikannesi 2 kere verdım cnm snra doktora gosterudım kan degerlerım aıle hekımınde yapmıslar Dı 5 haftalıkken kesemı gordum cnm suanda 7+4haftalıgım