Sunabbr Herkese mrb hanımlar 25+5 günlük hamileyim son regl dönemine göre ama bugün doktorum 24 haftalik 1 hafta geriden geldiğini söyledi çok aşırı stres yaptım ilerlermi bi hastalık belirtisi olabilirmi gelişimi durur mu lütfen yardımcı olun 😔
YuvarlanamayanPandaa Sunabbr hiç korkma geç döllenme ile 1 hafta geriden geliyordu günden güne topladı 32 haftalıgız şimdi 33 gözüküyor çok şükür 2 hafta ileri ve gerilik normal
MelisaMila Sunabbr Benim kızım da hep 1 hafta geriden geldi. Doktor protein ağırlıklı beslen dedi. Ben o ara et kabak çekirdeği muz soda vs kim ne derse yedim. Sonra yaşıtlarını yakalamıştı. 2825 doğdu ama sağlıklıydı. Siz beslenmenize dikkat edin yeter 1 hafta az bir süre.
Sunabbr YuvarlanamayanPandaa hep mi geriden geliyordu benim Başlarda normaldi ilk defa geriden geldiğini söyledi
YuvarlanamayanPandaa Sunabbr en baştan beri geridendi ama dediğim gibi 2 haftayı geçmeyince sorun olmuyor 😇
Ysmmmnn Sunabbr beneğinixe giden kan akışında sorun olabilr belki belkide o haftalarda iyi beslenmediniz ondan olabilr belki genetiktir
Seda_inan Benimde öyleydi ayda bir kere gidiyorum kontrole geriden geliyor dedikten sonra ki kontrole kadar et tavuk ve kuruyemiş çok tükettim doktorum da söylemişti zaten gittiğimde gördüm ki işe yaramış haftasını yakalamıştı
Burcu4135 Sunabbr benim 3 hafta geride kilosu, karın cevresi. 1 hafta hic birsey degil 2 haftaya kadar normal. Beslenmenize dikkat edin.
Burcu4135 Sunabbr 34+3üz. 34+1 de 2067 grdı. 36 da yada 37 de sezeryana girecegim gerilik devam ederse.
Edanue Sunabbr Canım hiç sıkıntı yapma benimde o haftalarda öyleydi ilk 5 ay ben ölmicek kadar yedim mide bulantısı kusmaktan hep kilo verdim bebekte gelişemedi ama çok şükür şuan 35 haftalığız ama bebeğim 36 haftlayla uyumlu arayı kapattl ve bir haftada ileriye attı kendini
MunireBa Sunabbr 2 hafta geriden gelen bi bebek doğurdum canım 2.5 yaşında kızım şuan biraz zayıf doğması dışında elhamdüllah hiç bi sıkıntımız olmadı