minnakannesi1 Merakettiklerim benim kizim ikinci gün 7 kere küçük küçük kaka yapmıştı 21 temmuz doğumluydu yazın sıcağında beyaz tenli kızarıyor haliyle o sıcakta kaka 2 dkka bile dursa ben sudocrem kullandım ama her alt açtığımda sürmedim..su ve pamuk ile sildim poposunu ıslak mendil 1 yaşına kadar kullanmadım. Memnun kaldım sudocremden
Glbnpk Merakettiklerim Evet en iyisi ben de öyle yapıyorum. Sadece dışarıdaysak Minies yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum. Pamukları da hepsiburada dan İpek marka alıyorum toptan ucuza geliyor. Aklınızda olsun. ☺️
Anesanne Merakettiklerim ben götürmeyeceğim şahsen. Eve gelince pişik olmaya başlarsa sürerim ama yeni doğan bebeğe de hemen krem sürmek anlamlı gelmiyor.
2-prensesannesiii Merakettiklerim Hastaneye göğüs pedi pisik.kremi götürülmesi bence de gereksiz çünkü çocuk doğar doğmaz pisikli doğmuyor sütünde ilk günden şakır şakır akmadığı İcin çantada fazla kalabalığa gerek yok 😂
Betl Merakettiklerim Cildi hassas olduğu için pişik olma ihtimaline karşı olabilir ne kadar saçmadır ki pişik önleyici Krem onlar pişik olunca birşeye yaramıyor
Dilaraeslem Bende 31 haftalık gebeyim hastane çantam hazır bende pişik kremi eklemedim çantaya. Zaten kalacağım maxi 3 gün rabbimden bi mani olmazsa 3 günde de bebek neden pişik olsun yeni doğmuş zaten
Hmyttt Merakettiklerim hiç hissetme canım dediğim gibi yavruşlarımızın bize ihtiyacı var gerisi her türlü halledilir 🥰🎈