Kusciviltisi Hamburger söyledik hamburgerin yarısından fazlasını yiyince ortasında böyle az pişmiş hafif çiğ yerler var gibiydi pembelik sizce bi risk oluşturur mu kızlar? Doktorumun telefonu kapalı 😒
Dilekcnkn Kusciviltisi Yani ben hamburger yiyorum arada ama bu konuda birşey diyemem ama sanmıyorum yani çok kötü birşey olsun
ecemsmom Kusciviltisi geçen bende söyledim kıyılar normaldi ama içe doğru baktım hep pembe çıkarttım bende ekmeğini yedim 🥲 ama orta pişmiştir sonuçta çok bi sorun teşkil etmez herhalde çünkü sürekli yemiyorsunuz
Kusciviltisi Dilekcnkn bende devamlı yiyorum bildiğim yer birde o yüzden hiç bakmadım iyi pişirmişler mi diye sonradan fark ettim az pişmiş olduğunu 😒
Kusciviltisi ecemsmom bu kocamandı valla 😂😂😂 ayda bir yiyorum hamburgeri onda da en büyüğünü söylüyorum djffhxjfjkl
Kusciviltisi Mom9272 ay valla içimi rahatlattın bide mayonez ketçap felan da kaçırdım bugun üstüne bu tam oldu 😂
ecemsmom Kusciviltisi haah olsun canım birkere yedin sonuçta bişey olmaz birdaha söylerken not düş bari tam pişmiş olsun diye benimde geçenki çöpe gitti boşyere büyüktü 😂