Zeyyyn Yavuzunannesi11 konak filan olunca kolaylık oluyor ben kızım olacağı için aldım sonuçta 1 2 yaşına kadar yine kullanabilirim
Sarisin_Anne Yavuzunannesi11 Oğlumda konak olduğunda ince berber tarağı çok işimi görmüştü. Şimdi kızım olcak alıp almayacağıma doğumdan sonra karar veririm diye düşünüyorum
Yavuzunannesi11 Bend kararsız kaldım çok al dıyen de var almay doyemde en ıyusı doğumdan sonra ya bırakmak
Mavi34 Yavuzunannesi11 al al konaklar için iyi oluyor yeğenim 1 yaşına geldi her dakika.o fırçayla saçını tarıyor çok.seker oluyor 🤩🤩🤩
Nundiyebiri Yavuzunannesi11 bende almamıştım ama çocugum aslan yelesi gibi saçları olunca aldım hem banyodan sonra tarayarak uyuyor
Bebekhemsiresi-1 Yavuzunannesi11 fırça kullanmak konağı da önlüyormuş diye biliyorum. Saç derisinin gözeneklerini açtığı için
sedaa_aa Yavuzunannesi11 Konak vs olabiliyor o yüzden tarak alınmalı benim kızım saçlı doğduğu İçin fırçalı tarak kullandık doğduğundan beri Konak olunca da dişli olan tarağı kullanıyorum
Glbnpk Yavuzunannesi11 benim oğlum çok saçlı doğdu. İki aydır fırçalı tarak kullanıyorum yani doğduğundan beri.
Ays0 Şart değil kesinlikle ama benim kızım baya saçlı bir bebek şuan 15 günlük ama resmen bir karış saçı var ve sürekli tarıyorum çünkü kahkül kısmında ters çıkış var düzelsin diye yönünü düzeltmek istiyorum