Bsraao 28 günde adet görüyorum normalde . En son 20 temmuz da oldum çok ağrım var 4 gündür ama bı turlu gelmiyor 4 kaybın var ümitlenmek te istemiyorum . Belki hormonun yükselmiştir diyorum dualarınıza ihtiyacım var . Tekrar kaybetmekten çok korkuyorum.
muge1661 Bsraao inşallah gönlünce olur canım, allah hayırlısını versin🙏🏻 28 günde 1 adet görüyorsan ve ilk defa böyle geciktiyse vardır bişeyler belki ? Test yaptın mı ?
Gamze1313 Bsraao seni çok iyi anlıyorum bnmkide 21 temmuz ama bn hamile olduğumu öğrendim bnmde bı kızım 2 kaybım var bnde çok korkuyorum yine kaybetmekten Allah yardımcımız olsun ins canım
Nurklc38 Bsraao kayıpların neden oldu acaba kaç aylıkken ? Korkma işini ferah tut herşey Allahtan. İnşAllah güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻 Bi kan ver doktorlara git danış onlar seni bilgilendirir. İçini umutsuzluklarla doldurma. Allhım herkesin yüzünü güldürsün 🙏🏻
Bsraao Nurklc38 neden bilmiyorum . 3 ayı gecemedik her testi yaptırdik ama sonuçların hep normal . Kan pıhtılaşması var 1 genimde onun içinde iğne kullanıyorum. Ama nedenini hiç bir doktor söyleyemedi
Nurklc38 Bsraao Bence 3 kayıp da birşet çıkmaması çok garip başka doktorlara da görünün bi doktorla olmaz böyle
Aysegul9371 Bsraao gebe olmadığınizdan emin olduktan sonra bir gebenin günlüğü diye hem Instagram da hemde YouTube de sayfa var orda adet getiren masaj var çok etkili onu izleyin takip edin derim. Ama gebe olmadığınizdan emin olun