Sevtugm Kizlar 21+2 deyim surekli halim kaçıyor elim titriyor yemek tatları zaten hep kötü geliyor ağzımın tadı hiç yok bebeğim beslensin diye yiyorum sanki sürekli kusacak gibiyim yorgun bitkin bu normal mi bilmiyorum
Nesscan Sevtugm bende aynıydım tek başıma dışarı çıkmaya korkuyordum bayılacak gibi oluyrodum hep.. kan ve demir depolarım çok düşmüştü doktor çok kızdı et yemediğim için.. ilaç ve kan yapıcı şeyler yemeye çalış..zamanla düzelecektir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
cckzylcn_21 Sevtugm merhaba öncelikle sizinle ayniyiz şuan haftalık olarak ama bende sadece iştahsızlık ve yorgunluk var migrenden dolayı halim hiç yok
Sevtugm YuvarlanamayanPandaa kan değerlerim 3 4 hafta önce baktırdım cok düşük hepsi demir ilacı alıyordum 2 gundur almıyorum bitti p.tesi alacam yeniden. Tansiyon dun baktırdım sağlık ocağında normal dedi
YuvarlanamayanPandaa Sevtugm kan düşüklüğü öyle yapıyor ben serum aldım 30 anca düzeldim dahada normal kan vermek lazım diyorlar
Sogancik Sevtugm Canım o zaman kan eksikliğinden bu şekilde oluyorsun. Doktoruna söylersin. Gittiğinde yine baktırsin kanına. Azsa ya ilacı artırır ya da serum verilir
Sevtugm YuvarlanamayanPandaa kan nasil aldınız serum ile mi benim se hepsi düşük ama ferritin en son Nisan da bakılmis
Sevtugm Nesscan başından beri et sevemedim yiyorum ama zorla bebegim için ama bıraksalar yemekten kesilecek kanla ilgili olan tüm değerlerim düşüktü o demir ilacı da yetmiyor bence düzelmiyor:( eger sebebi buysa bilmiyorum. Halim kaçıyor mutfakta küçük yemek yapmaktan acizim
Sevtugm cckzylcn_21 bende halim yok oh mis gibi yemek diyemiyorum mesela surekli solgun yorgun bitkinim gecmiyor
Nureylaa Sevtugm ferritin değerinize baktirin bi belki demir eksikliği varsa ondan ötürü olabilir birde şeker(glukoz) durumunuz nedir ?
Sevtugm Surekli klima açık üzerime bisey alıp uzanıyorum 2 adım atamıyorum ben :( dus alacam suan alamıyorum
Kevser01 Sevtugm Ben yemek yemedigim zamam oyle oluyordum elim ayagim titriyor hatta oldugum yere dusuyordum ama yemek yigince geciyordu
icedearth Sevtugm ilaçla düzelmediyse serum verebilirler benim de ilaç yererli gelmedi iki doz ferritin aldım sonrasında doktorunuzla görüşün en kısa zamanda
Sevtugm icedearth demir ilacı verdi mesela p.tesi saglik ocağında bakacam hepsine sonra doktoruma gider veririm