ozanozan Omersmom88 regl ağrısı gibi cok normal benim hala var o ağrım ne kadar tevekkül etsek de insanın içinde ister istemez bi korku oluyo seni cok iyi anlıyorum
cckzylcn_21 Omersmom88 en azından bebeğin ve sizin durumunuz iyi verdiği ilacı kullanın ihmal.etmeyin. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Omersmom88 cckzylcn_21 galiba düşürdüm bu gece sabaha kadar kanamam vardi çok ve parça parça şeyler düştü 😭 kac gündür düşecek mi ne olacak düşüncesiyle ve doktorların ilgisizligiyle psikolojim alt üst oldu ilgilenmeyn ve kafasından salan doktorları Allaha havale ediyorum
cckzylcn_21 Omersmom88 Rabbim korusun gene bi gitseniz doktora. Böle işlerini yarim yamalak yapanlar varya Allah ıslah etsin
Omersmom88 cckzylcn_21 düşürdüm ama sabaha kadar büyük büyük parçalar zaten bana diyo ki doktor düşeceği varsa düşecek lafa bak allahin cezasi tamam ben de biliyorum Rabbım nasip ederse olur ama sen işini yapsana
Taze_hamis Omersmom88 düştü mü ya 😔 rabbim onun ömrünü de olan evladına versin canım her şey Allahtan :(
Taze_hamis Omersmom88 kuzum acını anlıyorum özel hastaneye mi gidiyorsun ? DEvlet hastanesinde genelde hemen yatırıyorlar kanaması olan hastaları :(
marbling10 Taze_hamis evet ben de bir öncekinde düşük riski ile gitmiştim kanaman artarsa gel dedi, gece kanama oldu gittik, düşmemiş ama eve gönderemeyiz burada olman lazım düşük başlamış demişlerdi