umudunannesiii Kızlar 36+3 üz Allah a şükür her şey yolunda ama bebegm daha dönmedi erken mi ne zman dönüyor normalde Maşallah çok hareketli ama ve hala hep göbek deliğinin üstünde geziyor hatta gogsumuj altına kadar çıkıyor turluyor
Seda_nrr umudunannesiii benim 34 dönmedi daha 10 güne kadar dönmezsse sezeryan günü veririm sonrası riskli dedi doktorum ama dönenlerde varmış 🤷🏼♀️
FatoRamo umudunannesiii bende 36+2 bana önce 32 ile 33 arası söyleyecem dedi dönüp dönmediğini şimdi ise 39 haftada söyleyecem diyor yani benim kide dönmemiş
umudunannesiii Seda_nrr AA valla bana doktor hcbseg demedi bende sormayı unuttum döner herhalde diye düşünüyorum hep yukwrida geziyor oğluşum
talhanin_annesi umudunannesiii canım insirah süresinin son ayetini devamli okumanı tavsiye ederim istersen bir dene 😊
Seda_nrr umudunannesiii dönenler varmış ama dönerken çapraz pozisyonda kalabilir risk almam dedi benim doktor biraz kuralcı 😂
talhanin_annesi Senem_kirecci etrafimdaki arkadaslrim bu ayeti sürekli okurlardi donmusdu benim daha haftam var 31 haftaligim o haftalara gelince insAllah bende okuyacagim bol bol