Haticecakirr Milkshakee kremde olur 🌸 zeytinyağı inanılmaz faydalı diyorlar 🤷♀️ Ama arkadaşın dediği gibi arındırmak gerekiyor 🤷♀️
YuvarlanamayanPandaa Haticecakirr askm karbonatlı su sürdüm ama çatladı genede bide çok emmediki 3 ay emdi benim sıpa ucuda yoktu silikon ucla emzırdıgım için çok sorun olmadı 😩😅
Zehra9616 Haticecakirr dogumdan bir kac hafta once 1 2 saatlik kullanmaya basla silverettenin gumus kapagi cok kalitelidir bu arada gumusun tedavi etme hizi cok hizlidir bu yuzden tavsiye edilir 😊
Haticecakirr Zehra9616 merhaba ben gümüş kapağı günlük 3 saat olarak kullanmaya başladım göğüs ucum böyle yumuşamıştı ve beyaz bişeyler geliyordu ele katı işe yaradığının göstergesi mi acaba ? @mutlugebeee
Zehra9616 Haticecakirr gümüş yara tedavilerinde kullanilir oyuzden tavsiye edilir cok hizli iyilestirir yarayi😊
Demetslt Haticecakirr doğurdum emzirirken yara oldu sonra gittim silikon göğüs ucu aldim 2 gun kullandım yara falan kalmadı. Bir kez yara olduktan sonra bidaha da olmuyor. Çokta gerekli bi urun degil bence🙈
_Elifffffff_ Haticecakirr doğumdan önce günlük 2 saat kullandım. Şimdi ise hiç çıkarmadan sürekli takıyorum gümüş kapak olmasaydı ne olurdu bilmem göğüs uçlarım:) ilk kızımda kan çıkıyordu resmen ama şimdi daha hafif atlatıyorum bnce kesinlikle alın derim
Demetslt buiyimi yani biberon gibi bi nevi ama benim kızım alışmadı uzun surdurmedim çünkü. 2 haftadan fazla kullanmayın deniliyor
EsilaErtugrul Haticecakirr gebelikte kullanmadım ama doğum yaptım hemen taktım hastanede. İlk 20 gün kullandım. Hiç yara olmadı çok şükür faydasını gördüm. İlk doğumumda emzirirken ağlıyordum. Bunda hiç yara olmadı🥰