BabyDrs Merhaba Arkadaşlar 22 haftamdayım herkese açık havuza hiç girmedim ‼️ eşimle tatile gidicez bize özel havuzu olan bir yere sadece ikimizin girebildiği bu havuza girmem de bir sakınca var mı bebekle ilgili düşük sıkıntısı vs bişey yaşamadım çok tedirginim yardımcı olur musunuz ?? 🙏🤔🤔🤗
SevDin BabyDrs doktorlar enfeksiyon açısından havuz önermiyor sürekli knorlandığından emin olmadığınız havuza girmenizi tavsiye etmem imkanınız varsa denize girin hem daha sağlıklı
KlncA BabyDrs Daha iki gün önce sordum doktorum kanama geçmişin olmadığı sürece Deniz havuz serbest hatta yüzmen daha iyi olur dedi. Sıcakta kalmayın bol sıvı tüketin. Siz de doktora sorsanız iyi olur tabi
Merve026 BabyDrs denize girebilirsin cnm ama havuzu tavsiye etmem ve doktorlar da tavsiye etmiyor bende geçen ay tatile gittim doktorum üzerine basa basa sitemdi havuza girme diye. Çünkü çok sağlıksız
BabyDrs KlncA Sorayım o zaman bend yüzmenin iyi olduğunu biliyorum ALLAHA şükür kanama vs hiç bir şeyim olmadı 😍 da insan gene de sağlık olduğu için endişeleniyor 😃😃
SerayMerdinlioglu Bem marttan bu yana yüzüyorum haftada 3 gün.doguma 20 -25 gün kaldı yeni gitmemeye başladım.bana bişi olmadı ama temizliğinden emin oldugum bi otel havuzu.