Evlenmeden önce annemle yaşıyodum eşim asker görevi olduğu için beni götüremedi bi 3 ay daha sabretmemiz lazım ilk defa izin aldı görüşebildik çok şükür kızlar konuya gelince eşim göreve gidince annemle kaldım ama annem bipolar hastası senelerden beri çok zor günler geçirdik yalnız başına bırakmadım asla saldırırdı kendi babasına annesine bile küçüktüm o zamanlar şimdi öyle şeyleri yok fakat söyledikleri artık canıma tak ettirdi çalışıyorum yük olmamak için afedersiniz eve geliyorum ev berbat halde gece yarılarına kadar arkasını topluyorum kendi yemeğini yapıyo beni bir gram düşündüğü yok yapmak zorunda değil düşünebilir bi insan evladını sadece bu durumlarda değil insanlara resmen beni anlatıyo kötülercesine kaç kere dedim yapma ben artık sabredemiyorum yalnız kalsın istemiyorum çok uğraştım beni zor durumlara düşürdü hamile halimle bile kardeşleri çok beter annemin babasından kalan evde oturuyoruz şuan bi bahane bulup kavga çıkarttılar olay annemden çıktı haksızlığa gelebilen susan birisi değilim susmadım onlarda bunu bildikleri için üstüme geldiler polise kadar gitti olay başımı binbir derde soktular daha sonrasında anneme seni bi yere yerleştirelim kızının sana bakıcağı yok demişler annem sürekli gidicem gidicem diyip duruyo bir evin var bari ona sahip çık mal mülk para düşünüyo kardeşlerin ortada kalırsın bak diyorum yine kötü ben oluyorum çalıştığım gün eve gelip odamı bi güzel karıştırmışlar kargolarım vardı bebek için aldığım onları bile açıp bakmışlar bu kadar mı olur dedim kavga ettim laftan anlamadılar git bu evden gibi laflar duydum kocan alsın yanına baksın dediler annem orda sesini bile çıkartmadı tatile geldik eşimle mahvolsun istemiyorum 3 ay sonra yan yana gelebilicez bu durum çok kötü yaptı beni düşünüp duruyorum eşime söyleyip ayrı eve çıksam ne kadar doğru olur böyle insanların yanında kala kala kendime karnımdaki çocuğa yazık olucak hamileliğimi düşünen yok bir eşim bir ben bebek iyi olsun diye uğraşıp duruyoruz kimseden de bişey beklediğim yok pislik yaptılar çektiler gittiler olan bana oldu napıcağımı bilmiyorum o eve dönmek istemiyorum eşime hiç bahsetmedim anlatsam çünkü kalamam böyle insanlarla iç içe artık