elifkrsbn [silindi] elizamoda cidden berbat bir sayfa bi elbise almıştım kumaşı görüntüsü tamamen farklı geldi param çöpe gitti bidaha tövbe dedim
ATC [silindi] hiç dolandırılmadım hiç de instagram dan alışveriş yapmadım en iyisi Trendyol valla asla şaşmam
[silindi] Tavsiye edilmeyenler❌ Bebeefendi pleksi_aadünyası Nazkids_ milena still/ milena toptan Tarzıhas butik Stilzademoda Evşen bebek durununbandanalari deppo avantaj Semrabutik Sademcebutik Pembishomewear
[silindi] Tavsiye edilenler ☑️ binbirbebek asafindukkani bebegon mevlutt_hediyeliklerii nesrinarpacii ayyubabywear bebemer 1 olumlu 1 olumsuz yorum alan➡️ morcadde
Sibelbr [silindi] eliza modadan bende 3 aydan fazladır ürün bekliyorum ne telefona bakan var ne para iadesi tam anlamiyla dolandırıcılar
[silindi] Sibelbr yaa yine bir umut belki paramızı yatırırlar geri😏 bide bişey duydum bi iki kişiye hediye çeki mi ne vermişler telafi etmek için 🤣 illa alışveriş yaptırcaklar kendilerinden psikopatlar ya
likapalar1 MyUniqueBaby en iyisi görerek gir bi mağazaya dokun elle kumaş kalitesine bakıp almak, çünkü bebeğimiz söz konusu gözle görüp almak en iyisi bence
AycanY SerpilEsra benim ürünüm geldi fakat kargo ücretini 16 TL dediler, 34 TL ödedim, sorumlu arkadaşa da kargo faturasını attım 2 haftadır nedenini söylemediler, sorumsuzlar 😀 cüzi bir rakam Allahtan ama hiç güvenilir bir sayfa değil pleksi_aaadunyasi
Dilara-23 Molibebebursa dan sipariş eden oldumu hiç babynest takımı aldım 1 buçuk ay oldu parayı da önceden aldılar arıyorum hala göndericez şöyleydi böyleydi diye oyalıyolar gibi ama gerçekçide konusuyo hala bekliyorum nerdeyse doğurucam 😬🤔
Esenesen02121 Dilara-23 instagramda @dolandircisayfalariifsa diye bir sayfa var oraya şikayette bulundum hemen yayımladılar
Nurunannesiii12 [silindi] bende ordan alışveriş yaptım nakit karttan ödemiştim fakat kargo ya ücreti alınacak demişler 1 hafta ygrastim parasını ödediğim.urunu almak icin aldığıma da pişman oldum .bizim hatamız değil deyip durdular şikayet ettim.her yeri aradım o şekilde telafi ettiler yani aldığım.urunden ikinci bi ücret istediler başka üründe almadım geçen seneydi. Son alışveriş km oldu.beni ürünü teslim etmek için aramayıp.siakyetinizi sayfadan kaldırın diye aradılar ağzıma geleni saydım bunlara.ptt yetkilileri de şikâyetçi olmuştu bunlar dan
Meryem01010 [silindi] koza bebek die bir site var sipariş veridim pişman oldum ekrandaki ki gibi kıyafet canlı renk gelmedi
blueberyy00 [silindi] Google sayfaları kapandı ondan dolayıdır o zaman eskiden alışveriş yapıyordum güzeldi ama demekki sonradan bozdular hatta şey geceleri belli saatten sonra çoğu ürünü 1 TL 10 TL kampanyası yapıyorlardi müşteri çekmek için taktikmis demekki bunlar
blueberyy00 [silindi] doğrudur dediğiniz çünkü Haziran’da agustosa kadar yenimeledeyiz vs yazıyordu sayfalarında o dönemde sipariş verenlere sorun çıkardılar o zaman dediğiniz gibi battilarsa felan ne yolarsak o kar diye insanları dolandırıyorlar olabilirler