Mrymonek Ebraratila aa gerçekten mi. Bende şuan çikolata sayfası araştırıyorum oda seçeneklerimde vardı😑
izmirlii metehaninannesiii Bebek ve kapı süsleri bir çok hesapları var instagramda siparişi verdik havale yaptık gelmedi Döndük cevap alamadık
Ebraratila Hlmdmr benim istediğim renkte ve görseldeki gibi gelmedi, kolonya şişesi zaten plastik gönderildi. Sayfayı biraz incelerseniz paylaşımlara mağdurlar yorum yazıyor fakat hemen siliyorlar, siz şanslıymışsınız
Mrymonek Basım ebebek le dertte😁 kendi sitesinden ürün aldım 50defa kargoya çıkıyor görünüyor depoda sorun oldu deyip elime ulaşmıyor. Ücret iademi yapin iptal ediyorum siparişi diyorum sürekli yeni kargo ya veriyorlar. Ayın 5.de verdiğim sipariş hala bu aşamada. Kurumsal firma olmasa evet dolandırıldım dicem bidaha sitesinden almam Trendyol üzerinden yada mağazadan alisveris yapicam. Uğraştırıyorlar aşırı sorumsuzlar kimsenin kimseden haberi yok siparişi iptal ettigimden bile diğer aradığım gün çalışanın haberi yok nasıl bı sistemleri varsa. Sisteme giriyorum iptal ettik diyor öteki iptal edilmemiş diyor sinir ediyolwr insanı😁
mutluugizz [silindi] instagramda damladizaynn diye bir sayfadan kapı süsü yastık ve isimli Tulum takımı yaptırdım kapı süsü ve yastık güzel geldi ama tulum berbat bir şey yani çocuğa giydirilmicek kadar kalitesiz ve berbat yani ve yazmama rağmen görüldü atıp bıraktılar siparişe gelince saniyesinde cevap veriyorlar
[silindi] mutluugizz Momy01 Nakışlı Tulum ve hastane çıkışları konusunda sıkıntı yaşayan çok anne var buna dikkat etmek lazım gerçekten ucuz da değil o kadar para almayı biliyorlar
Momy01 [silindi] genel anlamda o kötü bu kötü yazmam kimsenin ekmegi ile oynamamak için ama pamuk bebe sayfasından nakışlı hastane çıkışı yaptırdım bir kere bir salaklık ettim ne iletişim hatları var nede başka birşey dogumuma 10 15 gün kaldı neredeyse süpriz olmazsa ki heranda bekleniyor ben temmuz sonunda siparis verdim ve elime ulaşmadı iptal etmek istiyorum onuda kabul etmiyor ısrarla o kadar emek var diyor emek var ama nerede🤷🏻♀️ Kargoya verilecek denildi ve ne gelen kargo var ne gönderilen kargo numarası 1 haftadır mesaj atıyorum dm üzerinden dönüşte saglamıyor az uz parada degil onu geçtim ben dogumdan sonra çekim için almak istedim kapıda ödeme secenegi var ama o seçenekle alanlarda magdur olmus bir iki kişi yorumlara yazmıstı tabi gördüm iletisime gectim bilmiyorum bizim mi şansızlıgımız yoksa sayfa gerçekten böylemi aklınızda bulunsun şimdi atolyerakun sayfasından siparis vericem umarım bugun attıgım mesaja pamuk bebe sayfası cevap verirde iptalini isteyip para iadesi alırım şunu anldım anne sözü önemli annem düz beyaz takım al gel işlemelerini yaptıralım terzide dedi çeyiz felan yapan terzilerde hem daha uygun olurdu hemde bu sorunları yaşamazdım 😅
Momy01 [silindi] aynen hem sinir sistemim bozuldu resmen dalga geçiyorlar ama buda ders oldu umarım artık kimse aynı duruma düşmez
MelekAlyaM Bende memnuniyeti yazıyım instagramda ugurbebe bıde sedeflikoza efsane ben ordan baya bırsey aldım sıkıntı olmadı. Ama e bebek urunlerım eve gelmedıgı gıbı gerı donmus ama karta ıadem yapılmadı baya oldu
Merve1200 [silindi] çok güzel sayfalar var ama çok iyi araştırmalısın ve büyük çoçuk mağzasından almanı öneririm görüpte al ve eliza tesettür sayfası güzel ama bazen oluyor malı çok kötüde olabilir çok iyide oluyor şans işi diye düşünüyorum cnm