Poyrazinannesielif 28+3 devam ediyoruz bakalım 🥰 varmı benim gibi kız bekleyen anneler , erkek anneleri de olur 🤩🤩🤩
Ervan Bskaymazz1 28+4 son 80 gün. ❤️❤️❤️🌹🌹🌹 Muhammed Mustafam♂️♂️♂️ Elbiselerini yıkadım utuledim dolaba koydum ❤️ bende kasımın 11 de doğdum Oğlumda kasımın 10 denk geliyo tesadüf bak Eğer gününde doğarsa 😁
bsra46 balbocegim27 biz yüksek ihtimalle ekim annesi oluruz gibi geliyor 😊 29+5 2 kasım benimde erkek
Marall baysmeri sezeryan siz mi tercih ettiniz? Bende 28 haftalık gebeyim doğum konusunda korkularım var normal mi sezeryan mi daha iyi karar veremedim.
Kderdenzmsl Poyrazinannesielif benim 24 haftalık Aralık 11 ama sezeryan olucagi için Kasım sonu kızımla kavuscaz inşallah 🥰🙏
Bsryrtsvn Mehtap23 benimde 29+1 😍🥰 bu sezaryen yazan arkadaşlar neye göre bunu söylüyorsunuz? İlk hamileliğim ama henüz doktorumla bu konuda konuşmadık kaçıncı hafta da belli oluyor doğum şekli bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler 🥰
dilsinati Yavuzun-1annesi2 canım aynıyız 26+6 geriden geliyorum haftam bu şuanlık. Bende erkek annesiyim
mutlugebeee Poyrazinannesielif 25+3 oldu oğluşum🧡 Ben 30 kasım da doğdum o da o tarihlerde görünüyor ama akrep olmayıp yay olması için elimden geldiğince içimde tutucam hahshhahahah😂
huma2018 mutlugebeee kız benim oglanda akrep olcak galiba niye akrep olmasin korkutuyor sun beni bak 😂😂 bende ya önce yada icimdemi tutuyim napiyim bende akrebin ozleiklerine bakıp seviniyor dum ah ohlum😂😂
ilkgozagrimhavinim Poyrazinannesielif inşallah 17 kasım doğumlu kız annesi🌸😊 bizim bebeler hep akrep ne güzel😍
EczSinemltnlk Poyrazinannesielif 26+6 ile devam ediyorum bende 🎉 sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı🥰 nasipse kasım ortası görünüyor doğum 🙏🏻 Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 😌