seymaaa123 İstanbul Pendik kurtköyde oturan güzel anneler kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor 🤗 buyrun sohbet edelim tanışalım
Qwertyyyyy seymaaa123 merhabalar bende Kurtköy cuma pazarının ordayım 28+1 2. Gebeliğim emsey hastanesine gidiyorum ya siz
Kuzeymom seymaaa123 ben sancaktepe ama ordodonti içindentolya kadın Doğum için Ersoy’a gidiyorum bir ayağım orası
ZumrutHanim Qwertyyyyy hastane cok kalabalik mi muayene saatinde iceri sliyorlarmi bekletiyolarmi hastane temiz mi hangindoktora gidiyosunuz
Qwertyyyyy ZumrutHanim ben Canan hanıma gidiyorum bazen 5-10 dk sarkma olabiliyor o sa ben geç kalmışsam aradan başka hasta olmuş oluyor ama çok nadiren yaşadığım olay doktorumla 2. Gebeliğim çok da memnunum ya siz
ZumrutHanim Qwertyyyyy hastane temiz mi riskli bi durumunuz varmiydi ben yuksek riskli gebeyim acaba alırmı
Qwertyyyyy Sametnida bende geçen sene diğer ibb bloklarında oturuyordum Hilal konutlarının oradaki ibb değilmi Özsa fırınına yakın olan yer
seymaaa123 Qwertyyyyy bende çok memnun oldum hepimiz için sağlıklı bi şekilde alalım inşallah kucağımıza bebeklerimizi ☺️