Havva1995 Süt sağma makinası ile sağıyorum sütüm yok denilecek kadar az 30 ml anca cıkıuor iki göğüsten bebeğim küvezde ama sağ meme ucum yara oldu kahverengi olan yerler kanıyor sanki ne yapabilirim daha önce başına gelen oldu mu
Mavi87 Havva1995 tahin üstündeki yağ hemen iyileştiriyor canım. Ben o yağdan sürüp üstüne gümüş kapak kapatıyorum hemen geçiriyor
Zynp3418 Havva1995 yok yara havalandırmamakla alakalı değil. Ama sürekli açık bırakırsanız iyi gelecektir yaralara. Ben lansinoh göğüs ucu kremini sürüp gece açık bir şekilde yattım o şekilde geçti. Tabi hemen değil bir süre bu şekilde yapmalısınız
Miase Mavi87 gümüş kapağı araştırdım meme ucuna mı takıyoruz öylece kalıyor mu 😖 hiç bişey anlamadım biraz acıklarmısınız bana ilk gebeliğim benimde 😘
Mavi87 Havva1995 canım birde sütünüzü arttıracak tek şey bol su ve uyku. Benimde 20ml ancak çıkıyordu ikisinden. Doktorum su ve uyku dedi. Uyguladım şuan 110ml çıkıyor. 3 lt en az su tüket inşallah olacak sütün
Havva1995 Mavi87 nasıl uyguladınız bana süt suan çok önemli kızım küvezde süt lazım diyorlar gece kalkamıyorum Agrım coktı saat kurdum artık su bol iciyim pek içmiyordum gündüz uykudan sonra falan mı gündüz de pek uyumuyorum agrılarımdan 15 gün oldu doğum yapalı
Merveidareci Papatya kaynatip onuda göğsünüze sürebilirsiniz suyunu soğuduktan sonra faydası gerçekten oluyor
buiyimi Havva1995 ben uyumayınca da sütüm gelmiyor humana anne çayı icip dinlenin mümkünse uyuyun öyle iyi geliyor süt
Yenibirannee Havva1995 canım bulguru lapa sekilde pişir uzerine yogurtla ye harika süt yapiyor ve komposto ic bol bol su ic
Mavi87 Havva1995 gün içinde su tükettim. Biranda içmedim. Sabahtan akşama kadar 3lt suyu bitir canım. Ağrın varsa parol içebilirsin emzirirken içilebiliyor ama doktorunada sorabilirsin. Gündüz gece bol bol uyumaya dinlenmeye çalış. Sezaryenmi oldun canım neden ağrın var? Nekadar sıvı tüketirsen okadar sütün olur. Sütte sıvıya sonuçta canım. Vücuduna sıvı girecekki sütün olsun