Sabah yatarken saga donim dedim birsey akti.
Dedim umitlenmigim bu arada 38+3 deyim.
Tuvalete gittim baktim ben genelde pecete katarim pecete nerdeyse dolmus sonra baska pecete kattim kaynanam sagolsun kahvalti felan hazirlamis, dedim anne boyle boyle olmus, hadi gozun aydin dedi.
Oturdum masaya bir iki bise yedim nasil heycanliyim.
Bir öksurdum bise nasil akti hemen ayaga kalktim suyum mu geldi diye banyoya gittim peceteye baktim kanli intihap gibi karisik bise birde kucuk et parcasi vardi.
Biraz fazla kan gelmesi korkuttu, kaynanam hemen hastaneye gidelim dedi. Ben korkacak bise yok normal surec dedim, o israr etti birsey olur diye korktu gittik. Koca hastanede birtane kadin dogumcu doktor var yasemin adı, takipli hastasi olmadigim icin isteksiz aldi beni kendi doktorumun tahini cikti cunku, sozde ozel lokman hekim hayat hastanesi vanda bu hastane alttan bakti bu kan normal degil fazla geliyor dedi, 1 2 sn karnimda cihazi gezdirdi suyun azalmis dedi.
Soru soruyorum beni tersledi hangi hastanede doguracaksan oraya git benide zor duruma sokma dedi bir daha sordum korkuyorum cunku cevaplasan ölurmusun ilk gebeligim.
Niye bana kendimi tekrarlattiriyorsun dedi, zaman kaybetme gittigin yerde senin yatisini bile yaparlar olmadi sezeryana alirlar git hadi cikarkende imzala o kagidi dedi.
Devlete gittik herseyime bakildi sancim 40 lara cikti en fazla suyu gayet iyiymis kanda cok normalmis dogum kanamasi sonucta dedi.
Eve gonderdi sancıların sıklasirsa gelirsin dedi
Ara sira sancilarim geliyor, bugunde dogura bilirsin yarinda 1 hafta sonra da dedi.
Insallah bugun dogurim istiyorum, normal istiyorum ama kismet sizde nişan geldikten ne kadar sonra ilk dogumunuzu yaptiniz???