Buketiniz29 Kızlar gebeyim bağıriyorum sinirleniyorum hormonsal herhalde çok bağırıyorum ama bebek dusermi? Herkes alttan almaya çalışıyor ama bu aralar çok sinirleniyorum bebeğe bişey olurmu kanama yaparmi ?
alparslanannesii1661 Buketiniz29 bebek bagirmaktan düşmez bence ama bu kadar sinir stres bagirmak çağırmak hem size hemde bebeginize psikolojik olarak zarar verir bence biraz sakin kalmaya çalısin Birde herkes alttan aliyorsa neden hala bağıriyorsunuz merak ettim
Aminegul Buketiniz29 hormonel olarak degisim yasiyoruz ama aslinda hem kendimizi hem etrafimizdakileri yipratiyoruz. Bence sakinleşmenin yollarini arayin mesela o an nefes egzersizleri yapip güzel seyler düsünebilirsiniz. Veya sizi ne rahatlatiyorsa onu yapabilirsiniz bi 15 dakika cay kahve cikolata dondurma molasi gibi. Ben öyle yapiyorum 2 yasinda kizim var ve bagirmayi hic istemiyorum ama ister istemez hemen sinirlendigimiz anlar oluyor o ortamdan uzaklasip farkli birsey yapmaya calisiyorum kendimi toparlamak icin
YuvarlanamayanPandaa Buketiniz29 şey biraz hormonları ve hamileliği bahane olarak kullanıyor olabilirmisiniz 🤨🧐
Konul95 Erken haftalardasınızsa dikkatli olun çokda stress yapmayın , siz gebeliği nasıl geçirdinizse bebeğe etki eder , çok sinirli olursanız bu bebeğede yansır . Becere bildiğiniz kadar stressiz , sinirsiz, sakin gebelik geçirin
YuvarlanamayanPandaa Buketiniz29 ağlamak eyvallah çok normal 8 ay oldu hala ağlıyorum ama etrafın alttan alırken bagırıp çagırmak bilmiyorum
alparslanannesii1661 Buketiniz29 sakin olun sadece siz hamile degilsiniz bagirip ahlamaniza gerek yok dünyaya cok guzel bir mucize getiriyorsunuz tadini çıkarın 😘