ilknur53 Selamun aleykum ilk once normal dogumumu anlatcam . Ilk dogumum ve normal oldugu icin zorlandim ben .benim sancilarim 10 tmmuz saat 17 de basladi sancilarim ve giderek artti 9 da hastanehe gittigimdw 2 cm acilmm oldugunj ve dogum baslangici okmadigi icin geri dondum eve gece 1 de suyum geldi ve gene hastaneye gittim gene 2 cm acilmm var ve ve beni aldilar direk her sancim geldiginde ikindim ve zman gecmek bilmedi benm icin deve hastanesinee bilerek dogum yaptigim icin normal istedim saaat 5.25 dogum yaptim ve hic de kolay olmadi cok kasiklarim ve bellerim yandi benm ve size tavsiyem her sanvi geldiginde ikinin daha kolay ve uzun surmez suan 5 gunluguz oglumla allah herkese yardim etsin dogum yapanlara ve size onerim dogum ve sanci geldiginde sakin isyan etmeyin hep allaha siginn allah size yardim ediyor .😊😊😊
yusufesmaaa Ay bnm de iki haftam kaldi kasiklarimda belimde sanci oluyor bn ofeliyorum nefes bile aldirmiyor agrisi zorlaniyorum artik bir yandanda tedirginim dogumum nasil olacak tedirginligi var 😢