marbling10 Arkadaşlar merhaba, evde yapabileceğim kişisel bakım önerileriniz nedir? Her konuda olabilir, cilt, saç,el,ayak vs. Not: kişisel temizlik hususunda değil, bakım hususunda yardım istiyorum.
Ayseee4238 marbling10 ben saçlarıma dax kullanıyorum yumusacik yapıyorum saçlarımı ve dökülmesini engelliyor. Onun dışında cilt bakımı olarak düzenli pirinç suyu kullanıyorum kahve içtikçe kahve telvesi sürüyorum maske olarak onun dışında günlük yüzümü keçi sütü sabunuyla yıkıyorum sivilce ve siyah noktalara iyi geliyor. Vücudumada şuan çatlaklar için falan şeker ve limon ile pleeng yapıp arkasından yağ sürüp nemlendiriyorum.
FusunF marbling10 cilt için doğal maskeler olabilir blog kısmında tarifler var sac İÇİN zeytinyağı ve Hindistan cevizi iyi geliyor ayak İÇİN trendyolda soyulabilir ayak maskesi var omdan alabilirsiniz
Mom789 marbling10 cilt icin gece yatarken esteelauder yagi kullanabilirsin cok severim Sac icin sampuan ve krem urban oneririm icinde bakimi var El ayak peeling krem loccitane
Ask_hosmus marbling10 bebek pudrasıyla limonu karıştır yüzüne kullan anında etki yapıyo 😊 bide bal maskesi balla limonu karıştır yüzüne sür oda çok etkili anında etki 😊
marbling10 Ayseee4238 şeker ve limon tüylenmeyi arttırır mı acaba? Kahve telvesini ne için yapıyorsunuz peeling etkisi mi yapıyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.
FusunF FusunF doğal maskeye ben yumurta akı yapardım ama herkese iyi gelmeyebilir ondan denemeden yapmayın cildimş geriyor ve yumuşak yapıyor
Ayseee4238 marbling10 Valla şuana kadar yapmadı ama yaparmi bilemiyorum. Evet kahve telvesi hem pleeng etkisi yapması için hemde yüzümü çok güzel nemlendiriyor.
Ask_hosmus marbling10 siyah nokta ve yüzün rengini açıyo yap bak etkisi anında belli oluyo farkı görüceksin😊
Kerem_mom Gülsuyu ile yüzümü silip bebanten onarıcı krem sürüyorum yüzüme, ayda bir de bi makine aldım duştan sonra yüzüme uyguluyorum çok iyi temizliyor. İnstagramda falan görmüşsündür yüzdeki gözenekleri açıyor bi kaç tane ucu var.
Heather marbling10 zeytinyağı ve şekerle ellere peeling, yüze kahve ile peeling, maden suyu ile yıkama, saçlar için zeytinyağı badem yağı hint yağı karışımıyla maske.
Flower_000 marbling10 Bakım neydi o ne demek yaa çok tanıdık geliyor 😃 valla ben sadece banyo yaptığıma şükür ediyorum önceden ocesiz dışarı cikmazdim